Аутобуси још не иду преко коридора

Аутобуске линије преко коридора и даље не саобраћају, осим на Павловића мост, као и поједине линије које из Сарајева саобраћају преко Добоја ка сјеверу и сјеверозападу БиХ, саопштено је из Министарства саобраћаја и веза Републике Српске. Линије за Мркоњић Град и остале јужне станице из или преко Бањалуке иду преко Мањаче, као и линије из […]

петак, мај 23, 2014 / 16:49

Аутобуске линије преко коридора и даље не саобраћају, осим на Павловића мост, као и поједине линије које из Сарајева саобраћају преко Добоја ка сјеверу и сјеверозападу БиХ, саопштено је из Министарства саобраћаја и веза Републике Српске.

Линије за Мркоњић Град и остале јужне станице из или преко Бањалуке иду преко Мањаче, као и линије из тог дијела које возе за или преко Бањалуке.

Из Дервенте све линије возе редовно са Аутобуске станице Дервента, са Аутобуске станице "НАС" возе линије за Београд преко Брода, Сарајево – Бањалука, Костајница-Београд /преко Павловића моста/, док остале линије не возе.

Из Лончара не вози ниједна линија и све су преусмјерене преко Градачца.

Из Модриче, аутобуска линија Оџак-Градачац вози преко Модриче, а за Србију се вози преко Павловића моста.

Из Приједора све линије возе редовно, осим оних које саобраћају преко Раче, као и из Прњавора, док из Билеће не возе линије за Нови Сад и Београд.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *