Aпостроф вечерас о Влади и пријевременим изборима

Апостроф уређује и води Ведран Шкоро. У НОВОМ АПОСТРОФУ ГЛЕДАЈТЕ: ПРИЈЕВРЕМЕНИ ИЗБОРИ- КО ЈЕ ЗА, А КО ПРОТИВ? ГОДИНУ ДАНА ВЛАДЕ ЖЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЋ – ГОДИНА ЈЕ ПРОШЛА ПУНА МУКА? ОПАСНОСТИ И ИЗАЗОВИ ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ – ЖЕСТОКЕ ПОДЈЕЛЕ НА ПАТРИОТЕ И ИЗДАЈНИКЕ?   АПОСТРОФ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НАКОН ТЕНИСКОГ МЕЧА ЂОКОВИЋ – БЕНЕТО УЖИВО,КОЈИ ЈЕ НА […]

петак, март 14, 2014 / 18:19

Апостроф уређује и води Ведран Шкоро.

У НОВОМ АПОСТРОФУ ГЛЕДАЈТЕ:

ПРИЈЕВРЕМЕНИ ИЗБОРИ- КО ЈЕ ЗА, А КО ПРОТИВ?

ГОДИНУ ДАНА ВЛАДЕ ЖЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЋ – ГОДИНА ЈЕ ПРОШЛА ПУНА МУКА?

ОПАСНОСТИ И ИЗАЗОВИ ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ – ЖЕСТОКЕ ПОДЈЕЛЕ НА ПАТРИОТЕ И ИЗДАЈНИКЕ?

 

АПОСТРОФ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НАКОН ТЕНИСКОГ МЕЧА ЂОКОВИЋ – БЕНЕТО УЖИВО,КОЈИ ЈЕ НА ПРОГРАМУ ОД 21:30.

 

Гости у студију:

1.Жељко Мирјанић – шеф Клуба посланика СНСД-а у НС РС
2.Недељко Чубриловић – потпредсједник ДНС-а, министар саобраћаја и веза у Влади РС
3.Вукота Говедарица – потпредсједник СДС-а, шеф Клуба посланика СДС-а у НС РС
4.Бранислав Бореновић – потпредсједник ПДП-а, посланик у НСРС



0 КОМЕНТАРА

 1. Ако су ова два говорника реални одраз опозиције у Српској, онда нам се не пише добро уколико дођу на власт. Овај Говедарица као да је управо стигао са директивама од неког од бошњацких пленума намећући идеју о „експертној влади“. Оно што не могу непријатељи Срба, то ће најбоље сами Срби урадити. Опасност, да ће опозициони „меки политичари“ доћи главе Српској, изгледа ми као брутална истина.

 2. ne, nego su Mirjanic i cubrilovic koji su privatizovali ministarstva saobracaja i prosvete kadrovi da nas odvedu pravo u pm. meni izgleda da nema potrebe da opozicija dolazi glave RS. Vec su tro odradila ova dva..jedan kreditima za fiktivne autoputeve a drugi skolskim genocidom stancajuci diplome po priv.fakultetima.

 3. Теорије и теоретичари, режимлије и прогањање вјештица, ова им опозиција „мека“, па онда ето ти тврди од Додика, стави га у уста и уживај.

  Човјек који је прогурао Лагумџију за шефа дипломатије, човјек који у свом ужем одбору странке чува бившег усташу Зенгу, човјек који се пред међународним званичницима залаже за трећи и то хрватски ентитет, је тврд по некима? Па ко иде толико мазихистички у сусрет таквим ставовима и не заслужује ништа боље од оног што ће га и снаћи са режимским тројанцем на челу.

 4. Своје сексуалне настраности сачувај за себе, не могу ти помоћи и не продајемо пилуле, дефинитивно. Не позивај ти на пристојност, непристојно ти то стоји.

 5. За „пристојног“ harpera:
  Показао си ти своју „пристојност“ својим коментаром и заслужио си такав одговор. Ако већ пљујеш по актуалној власти, могао би нешто и зарадити, јер у федерацији је одавно отворено такмичење у пљувању на РС на даљ – такве као ти радо примају. Те пилуле које помињеш искористи за лијечење властитих фрустрација.

 6. Пљување по срамном режиму који је најгори облик владавине од како постоји РС, а и свеукупно у нашој историји, нема везе са тим што ти причаш или те је тако Карганович обучио?

  Ко штити бившег зенгу хрватског драговољца у својим редовима, нема права ни образа давати неком придике на рачун РС.

  Да сте бар људи, па да нешто опсујем, а овако не, стока се не псује, стока се бије.

 7. За фрустрираног harpera:
  Јаки су ти аргументи, нема шта. Ово везано за стоку ниси у праву, јер, да се стока бије, како ти рече,ти већ одавно неби нити блејао нити мекетао. Редовним узимањем пилула, можда буде наде за тебе.

 8. Битно је да не буде пријевремених избора у Српској,навешћу неколико разлога за то!
  1.то би постало правило које би користила опозиција када год хоће срушити власт,односно увело би нашу земљу у кризу,имали би нестабилне владе које би опозиција уцијењивала пријевременим изборима!

  2.пријевремени избори код нас би били злоупотребљени и користили би се као средство у политичком обрачуну,вјероватно би ушли у спиралу пријевремених избора који би се потезали кад и коме падну на памет!

  Пустимо да ова власт остане до октобра,њима свакако рејтинг опада сваког дана,што ће опозицији омогућити увјерљивију побједу која ће им гарантовати већину у скупштини а самим тим и стабилнију владу коју нико неће уцијењивати пријевременим изборима!

 9. Елеп,
  све си ти у праву.

  еђутим, морам те упозорити да је од 12.марта позивање на уздржаност постало кривично дјело. И предсједник нам је због позива да се не иде на протесте фасовао кривичну пријаву.
  Зато, опрез!

  Елеп, пардон, елем, СДС тражи ванредне изборе, а Бога моли да их не добију. Вјероватно знаш како је са западњацима. Ако преузмеш неку обавезу они су толико досадни да не одустају и врше константан притисак. Твоја пренемагања и оправдања њих не интересују. Очигледно је да је СДС преузео неке овавезе гледе доказивања да у РС стање није редовно, па је заиграо дуплу игру. Пред налогодавцима тражи ванредне изборе, а у пракси даје такве приједлоге да би их само највећа будала могао прихватити.

  Да мало подсјетим.

  Дан послије Босићевог и Додиковог састанка са Вучићем, Босић је ничим изазван (је ли баш тако???) позвао на ванредне изборе. Неколико сати послије тога се јавио О. Тадић да поправи ствар и изјавио да се не ради о ванредним него о превременим изборима. Додик је одмах спремно прихватио изазов, али су се у СДС-у сјетили да треба мијењати изборни закон.

  Паметни какви јесу, позвали су Додика да им он промијени закон, а овај им је одговорио да је ред да они који дају приједлог предложе промјену изборног закона, ако већ хоће те изборе. И О.Тадић је сјео и написао такав закон који суспендује ентитетско гласање. То Тадић није случајно тако написао. Он је написао такав приједлпг који за циљ има да се закон не прихвати.

  Циљ је врло једноставан. Једнима мора приказати да се СДС залаже за изборе, а у пракси њима се на превремене изборе не иде.

  Због тога сматрам да је Елеп у праву.

 10. Сачеках неко вријеме, али ни трага СДС-троловима. Па да и ја приупитам, ђе се изгубише?

 11. Стока нису домаће животиње, не, оне разуме и лијепу ријеч, стока сте ви режимски полтрони, за које нема ништа љепше од поштених батина дреновом мотком.

  Стока и то она ситног зуба, фрустрирана својом малодушности и егоистичком похлепом, тако да стварате све већу мржњу код нас обичних људи према вама. Када ми неко својата властиту кућу, посао, ауто, кафану и сто за којим сједим, не видим ништа друго ту осим стоке, особину стоке, зато је мржња према вама толика да вас никад не бих ни у чему могао подржати, таман да ми дајете плату пет хиљада евра мјесечно.

  Успјешно проширујете вашу властиту одбојност. И то је један посебан успјех ове СНСД-е власти, то ни једна прије вас није успјела постићи. Мржљу код народа кога као декларативно представља.

  СДС нема шта да нуди овој стоци на власти, стање је редовно, тј. горе него што је ико могао претпоставити, западњаци су задовољни очигледно. Оно што нису успјели никако девесетих са низом санкција и бомбардовања, постигли су њихови пулени Додик и екипа на терену. СДС-у избори не требају, нажалост, требају само народу, ког су упропастиле ове СНСД-ове власти, али је немогуће лијепим писмима и молбама замолити овакав режим да једноставно оде са власти и са грбаче народа.

  Није ни октобар тако далеко, само да се зна да су ове власти нелегитимно злоупотребљавајући закон остале до краја мандата, а не због тога што су радиле коректно и одговорно.
  Режимска власт тражи рупу у закону у коју би се скрила од одговорности према сопственом народу, пријевремених избора.

 12. За патетичног harpera:
  Толико изречених глупости на једном мјесту није лако пронаћи. Твој дефектни мозак је оптерећен рушењем једних лопова да би дошли други, што мене уопште не занима. Само идиот може мислити да се власт није обогатила на народу, и то не само ова него и свака друга ма како се звала, и то се не мјења откад је човјека.Видим да уживаш у том слијепилу. Можда се једног дана у октобру пробудиш у држави коју ниси желио или можда јеси?

 13. I šta kažeš Simo, snsd trolu, glasaš li danas za Vučića? Šta ti je dao Ćuk? Objasni malo frontaluku! Kako te nije sramota te brade da napadaš pošten svijet i braniš barabe? Naravno, imaš svoj interes. Kao političaru nije ti teško slagati da si slučajno bio u Trebinju i Herceg-Novom, ali mi se brinemo o tebi kao o novorođenčetu. Mirno spavaj, Barba! Ali prvo danas zaokruži Vučića. Svojom ili Vukovom rukom ili onom koja nosi turski barjak, svejedno je. Kao što frontaluk može da primjeti, više se ne usuđuješ da pomeneš Vučića u negativnom kontekstu, što je veliki napredak. Kao i Vuk, postao si pravi naprednjak. Jedino ti je američka ambasada otpozada.

 14. Зар је дотле дошло, а у к..ц красни, ја сам бар био оптимиста додуше без покрића да се промјеном лоповске СНСД власти ствари у РС могу поправити колико толико, али пошто сад чујем од тебе да је РС у много горем положају него што могу и замислити, онда се бар можемо сложити око тога да је Додик довео до лаганог уништења.

  Штета, а могли смо то давно спријечити, никад не треба шарлатанима дати шансу да управљају нашим животима, то је мој основни правац.

  Не бих се више замајавао око ваших алузија или илузија, данас је Додик у Вишеграду показао колико је у страху губљења власти и још већој паници због очигледног пада популарности. 20 аутобуса, преварених студената довезли су да слушају његове препознатљиве тираде против Вишеграда и Вишеграђана, мислим да је њему мозак добио пролив или менструацију.

 15. За „страначког“ harpera:
  Чини се да ти више волиш да те краде СДС него СНСД и то је твој избор који ме уопште не дотиче.Можда теби чак не би сметало да те краде неко из федералног Сарајева. Ко зна? Мрзи Додика до миле воље, али допусти да мислим да у опозицији нисам препознао никога ко би попут њега, био препрека за прављење унитарне БиХ, осим ако то теби не одговара, у којем случају се онда немамо око чега слагати. То је и био смисао мог првог коментара.

 16. Унитарну БиХ гради твој партијски шеф гурајући Лагумџији значајно мјесто шефа дипломатије БиХ. Тако, да што се тога тиче изабрао си праву страну, унитаризма. Немаш разлог сад да се брецаш да вам неко не уграби ту титулу продавача националних интереса, зна се одувијек, када је тешко БиХ-у ту је увијек Додик.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *