Апостроф: Стевандић, Влајки и Симић о новој Влади РС

У новом издању Апострофа причаће се о оставци Владе Републике Српске. У емисији ће се апострофирати и ослобађајућа пресуда генералу Перишићу и друге актуелне теме. На питања: ЗАШТО ЈЕ ИЗНУЂЕНА ОСТАВКА ВЛАДЕ СРПСКЕ – КО ЋЕ НА КРАЈУ БИТИ ЉУТ? ЛЕТЕЋЕ ИЗМЈЕНЕ У НОВОМ КАБИНЕТУ – КО ЋЕ СЕ НОВИМ МИНИСТРИМА ЗВАТИ? СУКОБ СНСД-СДС – […]

петак, март 1, 2013 / 14:31

У новом издању Апострофа причаће се о оставци Владе Републике Српске.

У емисији ће се апострофирати и ослобађајућа пресуда генералу Перишићу и друге актуелне теме.

На питања:

ЗАШТО ЈЕ ИЗНУЂЕНА ОСТАВКА ВЛАДЕ СРПСКЕ – КО ЋЕ НА КРАЈУ БИТИ ЉУТ?

ЛЕТЕЋЕ ИЗМЈЕНЕ У НОВОМ КАБИНЕТУ – КО ЋЕ СЕ НОВИМ МИНИСТРИМА ЗВАТИ?

СУКОБ СНСД-СДС – ДА ЛИ СУ СДС-ови БХ КАДРОВИ НОВА МЕТА ЗА ОДСТРЕЛ?

ГЕНЕРАЛ ПЕРИШИЋ НА СЛОБОДИ – ДА ЛИ ЈЕ ХАШКА ПРАВДА ПРОГЛЕДАЛА НА ЈЕДНО ОКО?

СТУДЕНТ НИЈЕ ЗАПAЛИО ЖИТО, АЛИ ЛАЖНИ ПРОФEСОРИ ЈЕСУ

Одговориће:

1. проф.др Емил Влајки – потпедсједник РС
2. Ненад Стевандић – посланик СДС у НС РС
3. Дани(ј)ел Симић – Фронтал

Апостроф, АТВ, 21 час. Уредник и водитељ, Ведран Шкоро.0 КОМЕНТАРА

 1. Симо је газда Дани(ј)елу кренуо да се пожали како јутрос није попио терапију што му је прописала др Јока, а онда је у стању потпуне декомпензације почео да прича сам са собом.

  С обзиром на глас, могао би и код др Стевандића на преглед:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=muGjI8tLhko

  Пошто нећу бити у прилици да пратим, пребаците на ју-тјуб, па ћу радо погледати.

 2. Администратор је обрисао један непристојан коментар о професору Влајкију на који сам ја реаговао, тако да испада да мисам коментарисао тему.

 3. Најјаче у емисији је било апостроф око диплома.
  Да је Шкоро прави новинар сигурно је требао упитати Стевандића за његову аферу са факултета. Намјестила му се шанса, али није имао муда. Стевандић је био видно уплашен да се не јави неки гледалац па га то упита. Ја сам се покушао укључити и поставити то питање, али на Стевандићеву срећу, нисам успио.

 4. Пети апосторф је био: “СТУДЕНТ НИЈЕ ЗАПAЛИО ЖИТО, АЛИ ЛАЖНИ ПРОФEСОРИ ЈЕСУ“, а један од родоначелника алексизма у РС Слободан Васковић је тврдио да јесте. А данас су студент и Васковић на истој страни гледе Додика.

 5. Interesantan momenat priče je izjava Emila Vlajkija da slijedi priliv od nekih 300 miliona KM u RS što bi trebalo da je dovoljno do sljedećih izbora. Ima logike pa i moguće istine u tome jer, iako će pozajmljen novac RS ovako ili onako vratiti, ako postoje oni koji žele MD-a na vlasti u još jednom mandatu taj iznos i nije problem. Prilivom tog novca može da se stvori privid poboljšanja životnog standarda kod onih koji se trude ostati dio sve manje tzv. srednje klase i reakcije nezainteresovanosti istih na sljedećim izborima što vodi ka ostvarenju cilja u situaciji kada običan čovjek, a to moramo svi priznati, u ovom ekonomskom beznađu može jedino da glasa protiv MD-a a ne za nekog … ne znam, nije ni bitno, jer uglavnom niko ne nudi ništa i sa ovakvom opozcijom gdje „jedni bi ali neće“ jer im je i ovako dobro a drugi opet „bi ali ne mogu bez ovih prvih“, MD-u i ne treba mnogo da dobije još četiri godine, možda samo baš tih 300 milona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *