Анонимуси против Израела: Објављена имена политичара, обавјештајаца…

Хакерска организација “Анонимус” објавила је у оквиру своје кампање против Израела неколико хиљада имена, матичних бројева и имејл адреса за које тврди да припадају политичарима и официрима војске јеврејске државе, па чак и агентима обавјештајне службе „Мосад“, јављају агенције. У оквиру операције "ОпИзраел", ова хакерска организација напала је израелске интернет домене и ометала рад званичне […]

субота, март 23, 2013 / 18:59

Хакерска организација “Анонимус” објавила је у оквиру своје кампање против Израела неколико хиљада имена, матичних бројева и имејл адреса за које тврди да припадају политичарима и официрима војске јеврејске државе, па чак и агентима обавјештајне службе „Мосад“, јављају агенције.

У оквиру операције "ОпИзраел", ова хакерска организација напала је израелске интернет домене и ометала рад званичне интернет странице "Мосада".

Ове нове податке објавила је хакерска групација "Ред Хак" из Турске, док је ометање рада странице "Мосада" приписано другој групи "Сектор 404".

"Анонимуси" су претходно средином марта најавили масован напад на Израел и запријетили да ће ту земљу "избрисати" са интернета.

– Активисти почињу сајбер напад на Израел 7. априла – написали су тада "Анонимуси" на свом профилу на друштвеној интернет страници "Твитер" уз позив хакерима из свих крајева свијета да им се придруже у операцији "ОпИзраел".

Први хакерски напад "ОпИзраел" покренут је током напада израелских снага на Појас Газе у новембру 2012. године.

Око 700 израелских интернет страница било је на мети непрестаних хакерских напада, укључујући владине системе, попут МИП-а, Министарства финансија и званичне странице израелског предсједника.

Послије "ОпИзраела","Анонимуси" су на интернету објавили личне податке за 5.000 израелских званичника, укључујући имена, бројеве личних докумената и електронску пошту.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *