Амерички предсједник: Ja сам Иствудов обожаватељ

Предсједник САД Барак Обама изјавио је да је велики обожаватељ Клинт Иствуда, чак и послије перформанса америчког глумца и редитеља на конвенцији Републиканске партије.  У интервјуу за лист Ју-Ес-Еј Тудеј, Обама је рекао да је Иствуд „одличан глумац и још бољи редитељ”. Клинт Иствуд је на завршној конвенцији републиканаца у четвртак водио замишљени дијалог с […]

понедељак, септембар 3, 2012 / 09:18

Предсједник САД Барак Обама изјавио је да је велики обожаватељ Клинт Иствуда, чак и послије перформанса америчког глумца и редитеља на конвенцији Републиканске партије.

 У интервјуу за лист Ју-Ес-Еј Тудеј, Обама је рекао да је Иствуд „одличан глумац и још бољи редитељ”.

Клинт Иствуд је на завршној конвенцији републиканаца у четвртак водио замишљени дијалог с Обамом, обраћајући се празној столици.

Током 15-минутног перформанса, глумац је рекао да Обама није испунио своја обећања и додао да „када неко не ради свој посао, морате да га склоните”, при чему је показао знак који асоцира на клање, односно прешао прстом преко грла.

На питање да ли је увређен његовим перформансом, амерички предсједник је рекао да „ако се лако увредите, вероватно треба да изаберете другу професију”.

Обама се послије конвенције нашалио поводом Иствудове глумачке тачке. На свом твитер налогу поставио је своју слику у столици у кабинету за састанке и написао „Та столица је заузета”.0 КОМЕНТАРА

  1. Клинт је такође велики обожавалац Обаме чим му је на конвенцији републиканаца учинио онакву услугу, мислим на поступак преласка прстима преко грла. Такав шамар Мит Ромни неће добити више у кампањи, до краја.

    Све у свему, Ромнијеви људе задужени за кампању нису дорасли задатку.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *