Алесандар Ђорђевић: Моји момци су ратници и побједници

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић рекао је да му је меч против Русије био најтежи који је водио у тренерској каријери, те да је Словенија фаворит у финалу.

субота, септембар 16, 2017 / 12:12

„Мој понос и неизмјерна захвалност према овим момцима који носе дрес репрезентације и свима који су дали допринос заједничком успјеху. Ових 12 момака нијесу пропустили ниједан тренинг од када смо се скупили. Имали су велику жељу, велику посвећеност раду, спремни да кроз све то прихвате и тешке дане да би дошли до овога. Играчи имају највећу заслугу за ово, направили су такву хемију међу собом. Они су ратници и побједници“, рекао је Ђорђевић.

Како је казао, зна шта чека репрезентацију Србије у финалу против Словеније.

„Играмо против најбоље екипе на шампионату. Играју феноменалну кошарку, пуну таланта, технике, физике, вица, љепоте, на крају крајева. На нама је да свим начинима одговоримо на то. Нијесу изгубили ниједну утакмицу. Већ смо у свлачионици причали о Словенији. О њиховим квалитетима. Играчи ће постати свјесни тек након првенства шта будемо урадили. Утакмица ће бити изузетно захтјевна енергетски. Они су имали дан више одмора што може бити кључно. Најспремнија су екипа на првенству. Имају изузетне атлете на спољним позицијама. Играју изузетно разиграно, сигурно, полетно. Они су апсолутни фаворити“, додао је селектор Србије

Србија и Словенија ће се за титулу првака Европе борити у недјељу од 20 сати и 30 минута.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *