Ако некоме треба кућа – ево!

„Дајемо своју кућу у Козарској Дубицу некоме ко је остао без крова над главом без обзира одакле је и које је нације на кориштење до 2 мјесеца“, објавио је Слободан Рапајић из Дубице на свом Фејсбук профилу. “Дајемо своју кућу у Козарској Дубицу некоме ко је остао без крова над главом без обзира одакле је […]

понедељак, мај 19, 2014 / 15:15

„Дајемо своју кућу у Козарској Дубицу некоме ко је остао без крова над главом без обзира одакле је и које је нације на кориштење до 2 мјесеца“, објавио је Слободан Рапајић из Дубице на свом Фејсбук профилу.

“Дајемо своју кућу у Козарској Дубицу некоме ко је остао без крова над главом без обзира одакле је и које је нације на кориштење до 2 мјесеца. “, објавио је Слободан Рапајић из Дубице на свом Фејсбук профилу.

Како каже, кућа је намјештена и може послужити за десетак особа.

“Јавите ми се слободно поруком у инбоx, а ја ћу вас онда звати телефоном да се договоримо”, каже овај хумани човјек.0 КОМЕНТАРА

 1. Похвала!

  Мислим да је најхитније да се помогне људима да очисте објекте јер је то нешто што је у овој ситуацији најхтније, а и најпотребније да би могла да се изврши дезинфекција.
  У БЛ, а и широм Српске, старији брачни парови и болесни нису у стању да поплављени простор чисте сами. Због тога апел за волонтирање, АЛИ, потребно је да се прије свега јачи пол ангажује јер ми не можемо да помијерамо намјештај, регале, кревете и сл. који треба да се изнесу, најчешће и баце. Дакле, мјештовити волонтерски тимови.

  Конкретно, Лазарево, бараке. То су једноспратни објекти. У таквим или сличним ситуацијама људи су остали буквално без свега. Немају на шта да сједну, да легну. Они којима су остали спратови бар то имају. Мислим да Влада најхитније мора да пронађе начин да тим људима омогући кревет и основне комаде намјештаја.

  Сваки озбиљан народ би ову катаклизму искористио за развој. Немојте да увозимо оно што можемо сами да направимо. Ајде бар једном да будемо паметни.

  Похвала свима који су учествовали и учествују у отклањању посљедица поплава као волонтери.

  Поздрав Фронталовцима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *