Ако га се сјећате: Гангам стајл инерцијом догурао до двије милијарде

Јужнокорејска поп звезда Сај поново има разлога за славље. Спот за његову песму „Гангнам Стајл“ на ЈуТјубу је погледан више од двије милијарде пута. За мање од двије године од кад је први пут објављена, број оних који су је послушали је достигао рекорд. "Два милиона прегледа… то је велика част, али и велики терет", […]

субота, мај 31, 2014 / 21:21

Јужнокорејска поп звезда Сај поново има разлога за славље. Спот за његову песму „Гангнам Стајл“ на ЈуТјубу је погледан више од двије милијарде пута.

За мање од двије године од кад је први пут објављена, број оних који су је послушали је достигао рекорд.

"Два милиона прегледа… то је велика част, али и велики терет", рекао је Сај у изјави за Билборд. "Ускоро ћу се вратити са још веселих садржаја".

"Гангнам Стајл" била је прва на листи Билбордових К-Поп Хот 100 пуних пет недеља. Већ има рекорд за најгледанији видео на ЈуТјубу.

Гангам стајл прешишао милијарду прегледа на Јутјубу

 

Поређења ради, „Ратови Звезда 4: Нова нада“, један од најгледанијих филмова свих времена, у биоскопима га је погледало укупно 163 милиона људи судећи према биоскопским листама. „Гангнам Стал“ је до овог броја дошао за свега три недеље.

Један од познавалаца стања на интернету Крис Кук, економски уредник сајта ЦМУ, сматра да је велики број људи коиј су наставили да дијеле овај видео широм интернета и снимају своје верзије такође утицао на његову популарност. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *