Аеродрому Српске продужена међународна лиценца за двије године

Аеродрому Републике Српске продужена је међународна лиценца за рад на двије године, потврдио је Срни в.д. директора Аеродрома Даворин Михић.  Извјештај о продужењу лиценце до 20. августа 2014. године Аеродрому Српске данас је доставила Дирекција за цивилно ваздухопловство БиХ. Михић је додао да је Дирекција за цивилно ваздухопловство БиХ уважила све што је Аеродором Српске […]

понедељак, август 20, 2012 / 19:23

Аеродрому Републике Српске продужена је међународна лиценца за рад на двије године, потврдио је Срни в.д. директора Аеродрома Даворин Михић.

 Извјештај о продужењу лиценце до 20. августа 2014. године Аеродрому Српске данас је доставила Дирекција за цивилно ваздухопловство БиХ.

Михић је додао да је Дирекција за цивилно ваздухопловство БиХ уважила све што је Аеродором Српске учинио на отклањању недостатака, напомињући да се прави акциони план којим ће остали недостаци бити отклоњени.

"Већина неправилности које је Дирекција утврдила на Аеродрому су отклоњење, али нам и даље највећи проблем ствара откуп земљишта и измијештање ограде", рекао је Михић.

Он је додао да се наредних дана од Савјета за развој РС очекује 3,4 милиона КМ за рјешавање проблема у овом предузећу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *