Аеродром у вијестима: Можда ће се летјети за Кувајт – директно

Амбасадор Кувајта у БиХ Мохамед Фадел Калаф рекао је данас у разговору са потпредсједником Републике Српске Енесом Суљкановићем да су покренуте одређене активности ради што скоријег отварања директне авиолиније Бања Лука -Кувајт Калаф је рекао да би отварањем директне авиолиније био повећан број туриста у РС, као дио Босне и Херцеговине који би требали да […]

четвртак, септембар 20, 2012 / 18:13

Амбасадор Кувајта у БиХ Мохамед Фадел Калаф рекао је данас у разговору са потпредсједником Републике Српске Енесом Суљкановићем да су покренуте одређене активности ради што скоријег отварања директне авиолиније Бања Лука -Кувајт

Калаф је рекао да би отварањем директне авиолиније био повећан број туриста у РС, као дио Босне и Херцеговине који би требали да посјете у саставу туристичких понуда, саопштено је из Суљкановићевог кабинета.

Суљкановић је изразио задовољство због могућег отварања авио-линије Кувајт – Бања Лука, јер би на тај начин били представљени РС и њени потенцијали.

Такође је разговарано о инвестицијама и заједничкој сарадњи коју потпредсједник Суљкановић има са “Мостом помирења”, кувајтском хуманитарном организацијом.

Амбасадор је рекао да ће се у наредном периоду Кувајтски фонд за развој више укључити на територији Републике Српске јер има доста сегмената у којима би могли сарађивати.

Договорено је да се у наредном периоду одржи семинар у Сарајеву гдје би се земљама Блиског истока представила Република Српска са њеним природним љепотама, саопштено је из Суљкановићевог кабинета.

Суљкановић је иразио и задовољство у поводу заједничких активности око помоћи избјеглицама на подручју цијеле БиХ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *