Адел у Гинисовој књизи рекорда

Британска певачица Адел је оборила седам светских рекорда – прва је жена, прва Британка и умjетница која је најбрже продала албум у САД, ауторка је најпродаваније дигиталне нумере („Rolling in the Deep”) и у САД и у Британији, а албум „21” је најпродаванији дигитални носач звука у САД и Британији. Група „One Direction” постала је […]

понедељак, септембар 10, 2012 / 10:53

Британска певачица Адел је оборила седам светских рекорда – прва је жена, прва Британка и умjетница која је најбрже продала албум у САД, ауторка је најпродаваније дигиталне нумере („Rolling in the Deep”) и у САД и у Британији, а албум „21” је најпродаванији дигитални носач звука у САД и Британији.

Група „One Direction” постала је први британски бенд чији је деби албум „Up All Night” одмах доспио на прво мјесто албума у САД.

Повратнички концерт групе „Stone Roses” проглашен је за најпродаванији рок концерт у историји Британије. Свих 220.000 карата за три концерта у Хитон парку продато је за 68 минута.

Поп пjевачица Мадона привукла је највећу ТВ публику (114 милиона гледалаца) својим наступом на Супер боулу у фебруару, док је албум Лејди Гаге „Born This Way” најпродаванији амерички дигитални албум, са 1,1 милион копија продатих у првој недељи од појављивања.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *