ПДП: Милица Марковић је у ПС БиХ инкасирала милион марака

Ово је одлична показна вјежба како вијест о нападу посланика СНСД у ПС БиХ различито третира политичка партија бранећи свог дужносника, а како Фронтал који је на непринципијелност реговао прије странке.

субота, јануар 20, 2018 / 16:00

Након Фронталове вијести, услиједило је и саопштење из ПДП, које преносимо у цјелости:

Јучерашњи напад Милице Марковић на потпредсједника ПДП Игора Црнатка још једном потврђује да су она и СНСД увијек у функцији заштите криминалаца, те приказује сву фрустрацију и мржњу, коју госпођа Марковић има према ПДП-у.

Госпођа Марковић стаје у заштиту особа из криминалног миљеа, са тешким кривичним дјелима, само зато што је то природно окружење СНСД-а и зато што од те групе смијешних истетовираних позера очекује да ће је штитити кад дође до политичких промјена у Републици Српској.

ПДП подсјећа јавност да госпођа Марковић од 2006. године, већ скоро 12 година, сједи у Парламентарној скупштини БиХ и да јој је за то вријеме исплаћено непуних 1 милион КМ, на име плата и накнада.

Госпођа Марковић, као "босански" посланик, за то вријеме није урадила ниједну корисну ствар за Републику Српску, нити је остала упамћена било која њена иницијатива или приједлог.

Међутим, с обзиром да је у јавности главна асоцијација на госпођу Марковић то што се против ње води озбиљна међународна антикорупциона истрага у Савјету Европе, остаје да се види да ли су, поред грађана Републике Српске и БиХ, и грађани других држава уплаћивали значајне износе на рачуне Милице Марковић.

ПДП обећава грађанима да ће се након наредних избора у Републици Српској изградити поштено и пристојно друштво, у којем ће особе попут Милице Марковић бити потпуно маргинализоване.



2 КОМЕНТАРА

  1. “ПДП подсјећа јавност да госпођа Марковић од 2006. године, већ скоро 12 година, сједи у Парламентарној скупштини БиХ и да јој је за то вријеме исплаћено непуних 1 милион КМ, на име плата и накнада.“

    Ајде онда прерачунајте колико је свих ових година бављења политиком исплаћено Иванићу.

    Ако постоји странка која би се по овом питању требала покрити ушима, онда је то ПДП.

    Члан Предсједништва социјалистичке БиХ
    Члан предсједништва ове БиХ
    Министар иностраних дјела
    Делегат у ПСБиХ
    Делегат у Дому народа БиХ
    Био и премијер РС, посланик у НСРС.

  2. Kad sve budžetlije sveli na minimalac od 200KM, onda neće biti jagme za parama MMF-a kojim se narod zadužuje, nego ćemo zasukati rukave, i raditi u industriji i proizvodnji i neće biti pojava da tamo neki što sede u zgrću milione dok narod jede iz kontejnera.
    Kako drukčije da vratimo tolike milijarde kredite koji su podignuti za budžetske plate?
    Koji smo mi jadan i primitivan, parazitski narod, jagmimo se i otimamo za pare uzete na kredit koje se nemaju čime vraćati osim novim kreditima, jer više ništa ne znamo i ne možemo da proizvedemo, jer smo privatizacijom uništili fabrike, proizvodnju, u ovoj državi su plaćeni nerad i parazitiranje, a radnici koji su radili pošteno, oni koji su razvili državi, oni koji su izgradli fabrike, razvili visoke tehnologije, ostali su samo paraziti da parazitiraju na kreditima MMF-a. Jad i bijeda!

Оставите одговор