Зворничка блокада болнице, стигла и полиција

Љекари зворничке болнице онемогућени су јутрос да одрже стручни колегиј јер се в. д директора Јован Окука закључао у своју канцеларију док су остали љекари са бившим директором Милорадом Дрљевићем испред врата, јавља дописник БН телевизије.

понедељак, октобар 23, 2017 / 12:10

"Ово је нечувено , онемогућени смо да одржимо стручни колегиј и веома смо забринути за даљи рад болнице. Хтјели смо да видимо шта и како даље али смо у томе спријечени", каже љекар Зоран Комљеновић који још није добио никакво рјешење о својој смјени са функције замјеника директора Опште болнице Зворник. За замјеника болнице постављена је Ивана Продановић.

Попиј кафу и разгули: Комисија министарства здравља у Зворнику није поставила новог директора

Око пола девет у кругу болнице појавила су се два полицајца, а како сазнаје дописник БН телевизије , данас би требало да се одржи примопредаја дужности директора болнице.

Запослени у зворничкој болници најавили су да ће и данас у подне одржати протестно окупљање.

Љекари и други запослени у тој болници противе се смјени директора болнице у Зворнику, наводећи да иза тога стоје лични интереси посланика СНСД у ПД ПС БиХ Лазара Продановића, који гради приватну болницу вриједности од један милион КМ.

Љекари су наставили са радним обавезама, а у подне ће одржати протестни скуп.




Оставите одговор