Има шума, нема тигра: Голф турнир у Сарајеву

У Сарајеву ће се на голф терену ВФ-а одржати традиционални Сарајевски ПроАм голф турнир један од најбољих голф турнира у регији.

среда, септембар 20, 2017 / 13:58

Овај седми по реду турнир ће бити и рекордан по броју учесника што је и максималан број играча које може примити сарајевски голф терен. Учествује 16 професионалних голф играча и 48 аматерских голфера. Углавном се ради о шампионима и рекордерима из 9 држава.

У конкуренцији професионалних играча наступиће и једини сарајевски професионалац, учитељ многих голфера у Босни и Херцеговини, један од најбољих голфера Босне и Херцеговине, Дејан Шаран. Ту су још и најбољи професионални играчи Турске, Хрватске, Словеније и Србије. Наступит ће и аматерски шампиони Хрватске, Црне Горе као и Босне и Херцеговине.

ПроАм турнири су веома познати голф турнири у свијету. То је јединствена прилика да заједно играју професионални играчи голфа и аматерски голфери.

Највећи фаворит за освајање турнира је словенац Себастијан Ајстер, којег је Дејан Шаран тренирао двије године и петороструки је побједник овог турнира. Себастијан је почетком ове године наступао за Босну и Херцеговину на Европском првенству професионалних играча у Турској, тачније у Белеку. Један од кандидата за прво мјесто је и турски професионални голфер Хакан Јамац, прошлогодишњи побједник сарајевског турнира. Обојица држе рекорд сарајевског голф терена.

Учесници се надају само добром времену, а већ су добро упознати са гостопримством грађана Сарајева. Организатор овог турнира босанско-херцеговачка професионална голф асоцијација захваљује свим спонзорима без којих овог турнира у Сарајеву не би ни било а нарочито генералном спонзору компанији Еуропродукт из Широког Бријега.

Турнир старта у петак 29.09. а завршава 30.09.

Улаз је слободан за све посјетитеље који желе да виде најбоље голф играче из регије.



Оставите одговор