Стаматовић из Чајетине, одговара Петковићу из Ужица

Ко то мене политички, али и физички прогони, сам је синоћ, у интервјуу ТВ Пинк, признао мој главни прогонитељ, иначе, икона Тихомира Петковића, но без обзира на небулозну количину улизиштва и комичну тврдњу да су "СНС и Вучић најснажнији ослонац за Западну Србију и творци истинског развоја Златиборског округа"

уторак, јул 25, 2017 / 22:17

Све је извесније да ће Тихомира "Прелетачевића" са политичке сцене помести управо његов главни постер! – одговорио је председник општине Чајетина и први човек Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић на тзв. отворено писмо градоначеника Ужица, у коме је ољагао Стаматовића да, наводно, прети Ужичанима да ће им забранити да користе пијаћу воду са Сушичких врела, као и да је иницијативом за привођење комерцијалној намени аеродрома "Поникве", наводно, хтео да "понизи Ужичане".

– У истом дану, у здруженом криминалном подухвату медијског линча, на слободне Златиборце и моју маленкост, окомили су се, бујицом клевета, увреда и лажи, и главни постер Србије и један од оних што извирују иза постера. Не сме кукавни Петковић да призна како му је његов обожавани постер коме дугује своје политичко васкрснуће натрљао уши и наредио да уђе у обрачун са мном не би ли сачувао властиту политичку "главу", па зато испаљује рафале типа "Стаматовић је сеоски мудрац захваћен озбиљним политичким беснилом".

Мисли, ваљда, да ће ме тиме увредити, а ја се, баш напротив, поносим тиме што сам из села Сирогојно, са Златибора, што сам школу завршио у Ужицу, као један од бољих ђака, што сам био обичан радник, али и тиме да никада нисам хтео да купим факултетску диплому, као Петковићеви напредњачки шефови, лажни мастери, магистри и доктори наука – казао је Стаматовић.

– Не може Тихомир да се отрезни од чињенице да сам, у априлу, на Златибору, освојио три пута више гласова од његове богохулне иконе, што сам и у Ужицу, без странке и озбиљне кампање, узео седам хиљада гласова. Зато Петковића "све ране његовог постера боле", па из чисте зависти и злобе, своје и свога главног постера и њихове министарке за све и свашта, мазохистички сеири над сазнањем да, због одлуке београдског ненародног режима, не можемо да градимо златиборску гондолу.

Али, можда се "коло среће" преокрене већ од прекосутра када Министарству грађевинарства истиче рок да одговори на захтев општине Чајетина у вези са документацијом коју је "Београд на води" доставио или није доставио, па је, за разлику од нас Златибораца, експресно добио све потребне дозволе – објаснио је Милан Стаматовић.



Оставите одговор