Филм о Хану Солоу остао без оба режисера

Филм о једном од главних ликова из научно-фантастичне франшизе Ратови звијезда, Хану Солоу, остао је без двојице редитеља у сред снимања.

четвртак, јун 22, 2017 / 23:53

Режисери филма Фил Лорд и Кристофер Милер рекли су да су разлози њиховог одласка "креативне разлике" са продуцентима филма, пренио је ББЦ.

Саопштење о разласку на званичној веб страници Стар Ворса услиједило је након неколико мјесеци сукоба између редитељског пара и Кејтлин Кенеди, предсједнице Луцасфилма и продуценткиње филма.

Кенеди је рекла да су Лорд и Милер "талентовани филмски ствараоци", али да су имали "различите креативне визије" са тимом Лукасфилма. Она је додала да ће нови режисер тренутно неименованог филма ускоро бити објављен. Премијера филма заказана је за 25. мај 2018.

Лорд и Милер су поводом раскида сарадње изјавили: "Нажалост, наша визија и процес нису били усклађени са нашим партнерима на овом пројекту. Ми обично не волимо фразу "креативне разлике", али овог пута тај клише је заиста истина. Редитељски дуо је саопштио да је "поносан на невјероватан рад глумаца и екипе".

Лорд и Милер су претходно режирали три филма заједничким снагама.



Оставите одговор