Милан Стаматовић у обрачуну са СНС Златиборског округа

Част и достојанство Чајетине и своје породице бранићу, ако буде потребно, и животом и нећу дозволити да ме хорда, руља, нешто што се самопрозвало "руководством СНС Златиборског округа", а личи на неки "преки суд" или "револуционарни комитет", чији је једини програм заклањање иза постера Александра Вучића, блате и клевећу – изјавио је, поводом бруталне хајке коју су јуче на њега отворили општински челници СНС Западне Србије, председник општине Чајетина и први човек Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић.

петак, јул 21, 2017 / 14:55

-Уместо да решавају животне проблеме својих суграђана малинара у Западној Србији који прете штрајком глађу, овдашњи напредњаци "голим грудима" од сопственог народа штите београдски режим; наместо да објасне зашто то, ни 40 дана пре ступања на снагу тзв. либерализације тржишта земљишта и природних ресурса, Влада Србије прстом не мрда да забрани продају земље странцима – ови, годинама глувонеми, напредњаци одједанпут, на звонце из Београда, прогромише, као чопор и кренуше у лов на мене! – рекао је Стаматовић.

– Прибојски напредњаци никако да "стисну петљу" и упитају своје шефове у Београду, шта ће бити са ФАП-ом, где нестадоше "инвеститори из Финске" које је, у посао "уводио" човек са главног постера лично; неће да кажу ни колико има незапослених у овом, некада индустријском, граду. У Чајетини је, да подсетимо, незапосленост испод пет одсто! Никако да чујемо које су то инвестиције овамо, за пола деценије власти, довели напредњаци, па, ево, да и помогнем: јесу, запослили су у Фабрици воде у Кремнима седморо људи – велико постигнуће! О бризи за развој округа збори човек који је дозволио да пропадне донација од 15 милиона евра, чиме је нанео штету граду, целом округу и народу! Где су досадашње инвестиције у целом региону, осим у Чајетини? Неће да признају да, управо због огромних улагања на Златибор, у општину Чајетина долазе да раде хиљаде људи из Ужица, Прибоја, Пријепоља, и тиме пуне буџете баш тих општина и градова јер се порез на зараде убира по основу места становања што, врлим напредњацима, очигледно не смета! Зашто они нису запослили те своје суграђане? А колико су успешни ти са мозговима које им навијају из страначке централе, види се по иницијативама граничних села Ариља и Ужица да се припоје општини Чајетина! – обjаснио је Стаматовић.

– Баш брига Вучићеве полтроне из Западне Србије што ће аутопут према Црној Гори да заобиђе Златиборски округ и од свих нас направи "слепо црево", баш их брига што режим у Београду отима и нуди НАТО-у наш аеродром "Поникве" који је кључ развоја нашег краја, али они, напредњачки "стручњаци", то не капирају док не питају некога из Београда. Ми смо покушали да покренемо ту причу, али душебрижници из Ужица и Бајине Баште неће да улажу у "Поникве". А колико вредите, мери се количином несипуњених обећања од страних оних којима се молите.  Неће напредњачки "Тихомир Прелетачевић" на челу Ужица чак ни куртоазно да се захвали нама Чајетинцима што Ужичани уопште имају одакле да пију воду, јер су напредњаци од Ужица богатог водом успели да направе Сахару – поручио је Милан Стаматовић.



5 КОМЕНТАРА

  1. Српски народ је неуништив.

    Кад сви помисле да више нема ко, Бог се нареди, па нам изњедри најбоље међу нама.

    Тако нам је дао и Милана Стаматовића, човјека који има карактер и зна знање, привредника и политичара који је тренутно најздравије ткиво Србије.

    Милан Стаматовић, Бог му даде лијепо име, нама доброг Србина.

    Као човјек који се разумије у људе и организацију, одговорно тврдим да се „убио“ за предсједника владе Србије, паметан, писмен и остварен, доказани организатор, добар говорник угледни домаћин, родитељ, родољуб и што је мени поред ових неизоставних карактеристика за вођу важно, има идеју, визију и муда.

    Иначе, у Србији постоје три партије које имају спасоносну идеју, идеологију, програм, три партије које воде одговорну политику, ДСС, ДВЕРИ, и Стаматовићева ЗДРАВА СРБИЈА.
    Додај им нови активизам честитих и писмених родољуба, људи који се огласе у медијима и придруже тек онда кад виде да нешто има шансе да успије, ето рјешења.

    Значи, ПАТРИОТСКИ БЛОК је 100% будућност Србије, не дај Боже само неслоге и сујете..

    Удари прије 16 година сила на јединог државника у Србији после другог свјетског рата, проф. др. Војислава Коштуницу, страна сила и удбашка издајничка багра.

    Човјек натјера жуте да изгласају нови Устав, да тога не би , данас би Војводина била Република, заустави лопове,запосли 150.000 људи, смањи јавни дуг са 14,5, на 9,5 милијарди долара, данас 27 милијарди евра, или преко 30 милијарди долара како Србију брани жуто-црвена банда, а сад жути радикали и црвена банда.

    Кад то Коштуница све заврши, није имао више са ким даље.

    Повуче се због жуте фукаре и биједника из црвено-црне коалиције(радикали, социјалисти), ево и данас ратују битанге са њим , мада га нема девет година на јавној сцени.

    Не боје се они и њихови ментори њега, него идеје и национално одговорне приче, боје се да Србија не сачува хиљаде милијарди вриједне природне ресурсе, да се не усправи и поново своју војску не подигне?
    Боље УДБА и Полиција у служби мојој, него војска у служби народној, зар не?

    Зајебали су се, нико не може убити идеју и идеологију, нити родољубље, оста од Коштунице идеја, програм и национално одговорна политика, коју баштине ДСС, ДВЕРИ И ЗДРАВА СРБИЈА, зар није тако?

    Није непознато да сам за модерну парламентарну конархију, једино државно уређење које се доказало у пракси(Данска, Норвешка, Шведска, Финска, Холандија, Белфгија…..), у осталом овдје сам писао колумну 2012 године о спасу Србије само у модерној парламентарној монархији још прољећа 2012 године, прије него ће некад заклети монархиста, а касније доказана јајара Томислав Николић издати Србе, краља и Цркву.

    Тај пут ће у Србији отворити и надам се завршити ПАТРИОТСКИ БЛОК.

    Ако Србија постане краљевина(хрвати би сигурно били монархија већ 25 година да су имали српску традицију), онда ће садашња Република Српска, поготово ако се настави ова прича од политичара из Федерације, као потписница Дејтонског уговора двије Републике-државе,( Републике Српске и МХ Федерације),морати да иступи из правним ријечником речено, ДРЖАВНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ, те ће као самостална држава провести референдум о државном уређењу и постати парламентарна кнежевина са прерогативима државе, све са идејом јединства српског народа.

    Другим ријечима речено, постаће кнежевина у склопу краљевине Србије.

    Тај пут треба да остваре на САБОРНОСТИ три једине државотворне приче које се ако смо искрени у 90% ствари подударају, три приче прилагођене историјском моменту у коме живимо, односно, три партије(лијева, десна и центар) са идејом, идеологијом и програмом.

    Погодите које?

    П.С. Молим портал ако ће објављивати, да објави овај уређени коментар, јер сам онај неуређен случајно, погрешним притисјком на тастер послао.
    Поздрав

  2. Nikola 26.07.2017 21:26
    ODGOVORI
    A Dodik kod Covica bi kategorican sa Spiric nece biti smijenjen!? Sta cemo sada moj Mile!?
    Nidzo, postoji i Dom naroda! Ali, uvijek ste povrsni, plitki i neinformisani, eto vam Osmice, pa cete daleko dogurati…
    uzalud trud…
    26.07.2017 21:34

    Nidzo i Simo,jos na bntv…

    Promjene idu nabolje..samo jos malo pa sad ce…

Оставите одговор