Полицајци из Бора спасили индијски блокбастер

Како су челници те продукцијске куће навели, "због важних докумената која су се налазила у ранцу директора сценографије са опремом велике вриједности, тај случај је могао да озбиљно угрози ток снимања".

субота, јул 8, 2017 / 19:07

"Изузетном реакцијом и великом професионалношћу Полицијске управе Бор и ваших колега нестала опрема је враћена у веома кратком временском року. Цијела акција служи на част Министарству унутрашњих послова, Полицијској управи Бор, али и цијелој Србији", оцијенила је продукцијска кућа.

Филм успјешно завршен и биће премијерно приказан у августу у Индији.

"Искуства наших гостију из Индије су више него позитивна, тако да сте Ви и Ваше колеге захваљујући својој оперативности и уложеном труду допринијели стварању позитивне слике о Србији какву и заслужује", наведено је у захвалници продукцијске куће.

Борски полицајци су нашли ранац са опремом и документима, украден током снимања сцене испред Лазареве пећине.

Опрема вриједности 200.000 динара нестала је у недељу 25. јуна, док је више десетина радозналих мјештана посматрало снимање филма.

"Наш оперативни рад је у кратком временском року уродио плодом. Нашли смо двојицу крадљиваца који су узели ранац и не знајући шта је у њему", рекао је полицајац Пантелић.

Због крађе су приведени један тридесетједногодишњак и један седамнаестогодишњак из околине Бора.

"Иако смо само радили свој посао, дочекали су нас аплаузом", рекао је полицајац Пантелић.



Оставите одговор