Пресловљавамо: Транспаренсијеви курсеви за вође послушних НАТО-у

Дешавање, наравно, подржава амерички УСАИД, те Њемачки огранак Маршаловог плана и по самој природи језика којим се служе јасно је какве су им политичке намјере.

понедељак, јул 3, 2017 / 13:00

У организацији Центра за изборне студије, Транпаренцy Интернатионал БиХ, Зашто НЕ и Факултета Политичких наука Сарајево, у понедељак, 3 јула у 19,30 часова у Дому оружаних снага, одржаће се сесија на тему "Заробљена држава у постконфликтном друштву”, на којој ће посебни гост бити Професор Францис Фукуyама. (Сесија ће бити одржана на енглеском језику).

Фукуyама је професор политичке економије. Његово најпознатије дјело "Тхе Енд оф Хисторy анд тхе Ласт Ман" (преведено као "Крај повијести и посљедњи човјек") изазвало је велико занимање јавности и објављено је у преко двадесет издања широм свијета. Тренутно је Оливиер Номеллини Сениор Феллоњ ат тхе Фрееман Спогли Институте фор Интернатионал Студиес (ФСИ) и директор Мосбацхер оф ФСИ’с Центер он Демоцрацy, Девелопмент, анд тхе Руле оф Лањ (ЦДДРЛ).

У посјети Сарајеву борави у склопу Академије за развој лидерства која се одржава од 2-7 јула, у организацији Центра за изборне студије, Транпаренцy Интернатионал БиХ, Зашто НЕ и Факултета Политичких наука Сарајево у сарадњи са Центер он Демоцрацy, Девелопмент, анд тхе Руле оф Лањ (ЦДДРЛ) Универзитета Станфорд.



Оставите одговор