Рок фестивал на Козари, стиже и Бреговић

"Козара у срцу" назив је првог рок фест-а који ће бити одржан 26. и 27. јула на Бенковцу на Козари. Наступиће најпознатији бендови југословенске рок сцене. Превоз је организован из свих градова Републике Српске и очекује се велики одзив посјетилаца. Бијело Дугме, Освајачи, Атомско склониште, Кербер, Тату и група Но лимит – на Бенковцу, посјетиоце […]

петак, јун 16, 2017 / 08:28

"Козара у срцу" назив је првог рок фест-а који ће бити одржан 26. и 27. јула на Бенковцу на Козари.

Наступиће најпознатији бендови југословенске рок сцене. Превоз је организован из свих градова Републике Српске и очекује се велики одзив посјетилаца.

Бијело Дугме, Освајачи, Атомско склониште, Кербер, Тату и група Но лимит – на Бенковцу, посјетиоце у два љетна дана, подсјетиће на добра стара времена. Бијело дугме одржаће вишечасовни концерт 27. јула.

"Горан Бреговић је са Бијелим Дугметом прије 41 годину био овдје на радној акцији након чега су добили ударничке значке. У изјави коју је он дао раније, рекао је да очекује ударничку значку и овај пут", каже Зоран Јамина, продуцент фестивала.

Организатор је обезбиједио је око 15 хиљада паркинг мјеста, а у припреми су четири локације за бесплатан камп смјештај. Цијене карата се креће од 10 КМ за први дан и 15 КМ за други дан, односно 20 КМ за оба дана. Концерти почињу у 21 час.



Оставите одговор