Млади СДС Теслић: Драган Савић је среброљубац

Редакцији Фронтал.СРБ је стигло саопштење Младих СДС Теслић, у којем прилично оштрим, па и емотивним тоном осуђују сврставање свог члана уз редове СНСД.

петак, јун 16, 2017 / 14:36

Ми Млади Српске демократске странке Теслић једногласно осуђујемо срамни среброљубан чин нашег бившег пријатеља и бившег брата Драгана Савића и овом приликом обавјештавамо наше чланове, симпатизере и јавност да је једини мотив који стоји иза свега само новац и ништа друго, што је многима од нас и лично признао.

Образ, част, поштење, повјерење и људство се не стичу рођењем, него годинама, а губе се у моменту, као што је то Драган Савић доказао својим среброљубним чином нама својим бившим браћи и сестрама, бившим пријатељима.

Драган Савић је свој образ и своје људство продао, како нам је сам признао, за тачно 50.000 КМ и за посао професора физичког васпитања у средњој школи. Савић свој образ и част више нема, продао га је дезертеру и ратном профитеру Милораду Додику и нека га је срам што је окаљао име хероја наше општине, лажно правдајући свој среброљубни чин злоупотребом свог покојног оца.

Срамота Драгана Савића је тим већа што је као дијете погинулог борца сликао се са дезертером и ратним профитером, који је авионом побјегао у Србију у ово вријеме прије 25 година када је пробијан коридор, за који су своје животе дали многи очеви. У вријеме када је отац Драгана Савића херојски дао свој живот на бранику отаџбине, дезертер Милорад Додик се по ко зна који пут се "склонио" од ратних дејстава у Србију и чак опуштено наступао као кошаркаш!

Нека је срам Драгана Савића због свих његових бивших другова, дјеце погинулих бораца из актива Младих СДС Теслић, које је увриједио и понизио правдајући своју срамну продају за новце дезертеру и ратном профитеру као чин патриотизма дјетета погинулог борца, а сам знајући врло добро колико је за ту категорију, па и за њега самог, учинио ОО СДС Теслић.

Да је Савић продана душа као Јуда Искариотски за 30 сребрењака, сасвим је јасно и из тога да од све дјеце погинулих бораца, њега дезертер и ратни профитер Милорад Додик прима у својству предсједника Републике Српске као страначког "прелетача", док нека друга дјеца погинулих бораца више од годину дана штрајкују у парку поред Владе и не могу да уђу у предсједничку палату!

Нека је срам Драгана Савића због нас његових бивших другова који су му вјеровали и без чије подршке не би био то што је био, а поготово не одборник у Скупштини општине, нека га је срамота повјерења које смо имали у њега, а које је такође продао за 30 сребрењака као Јуда. Нека је овог нашег Вука Бранковића стид нас његових бивших другова, јер се продао за новац иако је имао мјесечна примањима од 1.360 КМ, много већа од свих нас, али похлепној проданој души жедној сребра ништа није довољно.

СНСД "куповином" Драгана Савића ништа није постигао осим медијског циркуса и привременог дизања из мртвих њиховог општинског одбора који је у распаду, а да је то заиста тако потврђује и сам Савић наводећи да га је министар здравља изгрлио и изљубио ријечима: "Ти си ме спасио!".

Нека је срам Драгана Савића што се грли са човјеком који није презао ни од какве врсте малтретирања, притисака и чак насиља према нама, Савићевим бившим друговима.

Министру ипак спаса нема, све лађе му лађе тону, а неће му помоћи ни змија, то јест гуја у њедрима актива Младих која је продала свој образ за новац.

Ми Млади СДС Теслић, нас преко 1.200, имамо само додатни мотив да чиста образа још већом жестином наставимо тренутно најважнији патриотски задатак, а то је да спасимо Републику Српску од ненародне власти дезертера Милорада Додика, која економски урушава све њене темеље!

"Свак’ је рођен да по једном живи, част и брука живе довијека" П.П. Његош



Оставите одговор