Иновације које се своде на англицизације

Фронтал.СРБ непрестано указује како сачинитељи саопштења у нашем медијском простору више пишу на страним, него на српском језику. Ево још једног примјера, који само пресловљавамо и наглашавамо. Иновациони центар Бања Лука организује прву опен аир конференцију, Поситиве Вибес Бања Лука #01. Конференција ће се одржати 20.06.2017. (уторак) са почетком у 19:00х. На конференцији ће нам […]

петак, јун 16, 2017 / 14:43

Фронтал.СРБ непрестано указује како сачинитељи саопштења у нашем медијском простору више пишу на страним, него на српском језику. Ево још једног примјера, који само пресловљавамо и наглашавамо.

Иновациони центар Бања Лука организује прву опен аир конференцију, Поситиве Вибес Бања Лука #01. Конференција ће се одржати 20.06.2017. (уторак) са почетком у 19:00х.

На конференцији ће нам се представити успјешни предузетници, млади који су покренули своје СтартУп-е и они који су своје запослење пронашли у ИТ сектору.

Конференција има за циљ да мотивише младе за раст и развој, креативност и иновативност, за формално и неформално образовање, али највише за рад на себи и својим сновима. Конференцију ће водити млади говорници из Бања Луке који ће са вама подијелити приче вриједне препричавања, који ће настојати да вас својим животним причама и искуствима инспиришу да се покренете и пратите своје снове.

Конференција је бесплатна, учествовати могу сви од 7-77 година.



Оставите одговор