Вучић у Прокупљу покупио одборе Шешељу и Вељи Илићу

Општински одбор Нове Србије у Прокупљу одлучио је да се прикључи Српској напредној странци у том месту.

петак, април 21, 2017 / 12:35

Општински одбор Нове Србије у Прокупљу одлучио је да се прикључи Српској напредној странци у том месту.

"Оваква одлука донета је због неслагања са политиком руководства Нове Србије на републичком нивоу а своје политичко деловање наставићемо у оквиру СНС због наше дугогодишње успешне сарадње у Прокупљу", каже се у саопштењу сада бивших чланова Нове Србије.

СНС је у међувремену саопштила да са задовољством прихвата одлуку чланства Нове Србије и да је уверена да ће тај савез допринети још бољим резултатима у напретку Прокупља.

Потпредседник СНС-а у том граду Златан Миљковић јуче је рекао да је у ту странку прешао готово цео општински одбор и већи део чланства Српске радикалне странке у Прокупљу.

Готово цео општински одбор и већи део чланства СРС у Прокупљу прешао је у СНС, изјавио је у четвртак потпредседник СНС у том граду Златан Миљковић.

На конференцији за новинаре он је рекао да је данас тридесетак радикала потписало приступнице СНС и да су као разлог за то навели незаинтересованост врха СРС за локалне одборе.

Лидер радикала Војислав Шешељ изјавио је да је потпредседник општинског одбора у Прокупљу са неколико чланова напустио странку под притиском напредњака.



Оставите одговор