Пресловљени смисао: Православни Келти сутра у КСБ

Након двије године у бањалучки КСБ поново нам стиже београдски бенд "Ортходоx Целтс" и то 11.марта а у оквиру промоције новог шестог студијског албума "Манy Моутхс Схут"!

петак, март 10, 2017 / 13:41

Након двије године у бањалучки КСБ поново нам стиже београдски бенд "Ортходоx Целтс" и то 11.марта а у оквиру промоције новог шестог студијског албума "Манy Моутхс Схут"!

Шести по реду студијски албум Београдских Келта долази после десет година студијског затишја, а продукцијска палица припала је Дејану Лалићу.

"Овај албум је јединствен по много чему, долази у години у којој имамо много разлога за славље, али ништа од свега тога не може да се упореди са чињеницом да је ово прави Ортходоx Целтс албум у пуном смислу тих речи. Ту првенствено мислим на то да смо сами урадили готово све и да смо ово ми данас, сада и овде, од првог до последњег тона, од првог до последњег стиха” појашњавају чланови бенда.

"Публика у Бањалуци је једна од најбољих на свету. Не причам ово из куртоазије или зато што треба да се каже већ зато што је атмосфера увек таква да све нас заједно доводи до горње границе екстатичног расположења. А, оно што ме је увек одушевљавало је да су Бањалучани увек први реаговали на нове песме тако као да их знају и певају одувек. Зато, не очекујем ништа мање ни овог пута, али зато не очекујем ништа мање ни од нас на бини." каже ово Аца Целтиц за бањалучку публику поводом наступа у КСБ-у у суботу, 11.марта!

Улазнице у претпродаји коштају 7КМ, а на дан концерта 10КМ.

Продајна мјеста: КСБ, Пецкхам Пуб и цаффе Шестица.

Фронтал.СРБ у циљу указивања на силовање и кварење српског језика од стране нестручних и несвјесних особа у јавном животу, оваква саопштења доноси искључиво пресловљена из абецеде у азбуку, што најбоље наглашава сву бесмисленост и некултуру оваквог односа према сопственом језику.



Оставите одговор