Успјешна бањалучка прича: Преко 1100 успјешних операција у 2016. години!

Претходна година била је врло успјешна за познату бањалучку офталмолошку клинику "Свјетлост” на чијем челу се налази познати доктор Бојан Козомара који већ годинама клинику води путем успјеха.

уторак, јануар 24, 2017 / 12:38

Претходна година била је врло успјешна за познату бањалучку офталмолошку клинику "Свјетлост” на чијем челу се налази познати доктор Бојан Козомара који већ годинама клинику води путем успјеха.

О значајном напретку клинике свједочи преко 1100 успјешно изведених операција у Бањалуци, а оно што је још важније је чињеница да се ради о великом броју регионалних пацијената који су своје повјерење дали клиници и тиме проширили добар глас о Бањалуци.

“Сви наши успјеси дјело су тимског рада. Константно радимо на усавршавању сваког појединца, размјењујемо искуства с колегама у региону и слушамо и коментаре пацијената. Да, година је била добра, али ова мора бити још боља,” истакао је др Козомара.

А да ће тако бити свједочи и чињеница да је клиника сада богатија за најсавременију опрему за операције на задњем сегменту ока које ће допринијети још већем и успјешнијем обиму посла.

Претходну годину обиљежиле су и бројне награде попут награде за најбољу операцију изведену уживо додијељену у Милану, затим награда за најбољу регионалну болницу додијељену у Кану и "ЕСQР Qуалитy Цхоице Призе 2016" додјељена у Берлину.

Свјетски успјеси и регионално освајање тржишта само су додатно инспирисали докторе бањалучке клинике “Свјетлост” да и грађанима БиХ понуде најбољу услугу у Бихаћу, Теслићу, Дервенти и Челинцу гдје ординирају сваке седмице.

Ипак, оно што је свакако гарант за успјешну 2017. годину су људи – јер су у прошлој години стасали млади нараштаји који су постали доктори специјалисти, а запослена суи три нова млада љекара и двије медицинске сестре.

Клинику “Свјетлост” у овој години очекује и пресељење у нови, модернији и функционалнији простор који ће додатно унаприједити пружање услуга из свих области.



Оставите одговор