Православље долази са билборда: Галија прославила 40 година

Рок група "Галија" прославила је синоћ у Хали спортова 40 година постојања, подсјетивши публику на хитове који су обиљежили њихову дугу каријеру.

петак, децембар 30, 2016 / 22:56

Рок група "Галија" прославила је синоћ у Хали спортова 40 година постојања, подсјетивши публику на хитове који су обиљежили њихову дугу каријеру.

Након предгрупе "Време чуда", “Галија” је засвирала “Место поред прозора” и без много интеракције са публиком наставили су да нижу хитове, на свом првом концерту у Хали спортова.

“Ноћ”, “Да ме ниси”, “Када ме погледаш”, “На твојим уснама”, па преко “Зонине песме” коју су радили за филм “Зона Замфирова”, до “Плава лепа и паметна” и “Ти можеш све”.

Певач нишког састава "Кербер" Горан Шепа-Гале придружио им се и први пут су Ненад Милосављевић и он извели на сцени песму “Слобода” са албума “Корак до слободе”, који су снимили 1989. године.

“Галија” је угостила и своје некадашње чланове клавијатуристу Сашу Локнера (Бајага и Инструктори) и гитаристу Сашу Ранђеловића (Неверне бебе).

После 18 година поново су засвирали заједно И подсетили публику на песму са почетка “Галијине” пловидбе – “Децимен”, као и на нумеру “Пут”.

Милосављевић је сам са посетиоцима отпевао “Да ли си спавала”, песме “Котор” и “Можда сам луд” подигле су све са трибина у Хали спортова, “Трубе” певао је хор фанова, а уз “Дигни руке” сви су били на ногама.

Уследила је балада “Још увек сањам” уз представљање чланова бенда.

“Ових 40 година смо прошли и "још увек сањам…"”, рекао је Милосављевић и наставио хит којим је и завршен двочасовни званични део концерта уз дуг и громогласан аплауз.



Оставите одговор