Бред Пит у Кини први пут након забране

Амерички глумац Бред Пит посјетио је Кину 20 година након забране уласка у ту земљу.

среда, новембар 16, 2016 / 06:16

Амерички глумац Бред Пит посјетио је Кину 20 година након забране уласка у ту земљу.

Повод за долазак и укидање дугогодишње забране је промоција његовог новог филма "Елајд". Ново остварење које Бред Пит промовише је британско-амерички романтични трилер који је базиран на истинитом догађају.

Поред Пита, у филму се појављује и глумица Мерион Котиљар, за коју су медији тврдили да је одговорна за Питов развод од Анђелине Џоли. Радња новог остварења је смјештена у 1942. годину и прати канадског агента обавјештајне службе Макса Вејтана, којег игра Бред Пит.

Медији истичу да је холивудски глумац добро дочекан у најмногољуднијој земљи на свијету и да активно ради на промоцији новог остварења у Кини. Такође је речено да се глумац добро осјећа у овој земљи с обзиром на то да је у посјети први пут након 20 година. Новинарима на конференцији поводом новог филма није било дозвољено да постављају питања глумцу везана за забрану уласка у Кину, а водитељ је поставио низ питања о романтичном трилеру чија се радња одвија за вријеме Другог свјетског рата. Пит је добио забрану уласка у Кину након премијере филма "Седам година на Тибету", који је први пут приказан 1997. године.



Оставите одговор