Ни чекање у реду за ајфон није бесплатно

Упркос чињеници да ће продаја почети тек у петак, испред „Еплових“ продавница широм свијета забиљежено је формирање редова. У неким градовима никли су прави кампови.

четвртак, септембар 15, 2016 / 10:13

Упркос чињеници да ће продаја почети тек у петак, испред „Еплових“ продавница широм свијета забиљежено је формирање редова. У неким градовима никли су прави кампови.

Помама за „ајфонима“ се наставља. Као што је и до сада био случај, представљањем нових модела свијет је поново захватила „ајфонманија“, а милиони људи желе што прије да се дочепају нове „седмице“.

Највећи редови забиљежени су у САД и Њемачкој, али и у многим другим земљама. Испред „Еплове“ продавнице у њујоршкој Петој авенији постављени су шатори и друга опрема за камповање.

Они на врху редова наплаћују за чекање. Тако је на Твитеру један од корисника по имену Жанг написао: „’Ајфон’ 7 ред у Њујорку. За 300 долара продајем 13. мјесто отпозади. ‘Професионалац’ на 11. мјесту каже да нуди мјесто за 3.000 долара“

„Ајфон 7“ и „ајфон 7 плус“ представљени су прошле недјеље у Сан Франциску. Основне цијене су 649 и 769 долара, а продаја у 28 земаља почиње у петак.

 

 
 

 0 КОМЕНТАРА

  1. Mislio je da se sa Zapadom može nagoditi, mislio je da mu oni svi poput Holbruka dolaze na noge da mu se poklone kao velikom vođi pobjedniku u bosanskom ratu, da on diktira uslove, kada šta oslovoditi, kada krenutu, kada stati, da se poigava sa drugom stranom ratu, da kontroliše situaciju. Vjerovao je obaćanjim Holbruka da ga neće suditi za zločine. Jadan je onaj ko Zapadu vjeruje. Zaboravio je da je samo bio šahovska figura u njihovim rukama. Bijeli protiv crnih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *