ФОТО албум: Почела кампања

Данас је званично почела изборна кампања у Српској и БиХ.

петак, септембар 2, 2016 / 12:12

Данас је званично почела изборна кампања у Српској и БиХ.

На овом мјеститу пратите шта се дешава и правите се да то све већ нисте видјели.

Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Бањалуке Драган Чавић посјетио је први штанд који је постављен на Тргу Крајине, гдје се дружио са кандидатима са одборничких листа и суграђанима који су се у великом броју окупили да поздраве Чавића и кандидате.

У разговору са грађанима и представницима медија Драган Чавић је поновио кључне тачке свог програма и позвао Бањалучане да у што већем броју изађу на изборе.

– Још једном ћу да поновим, кључне три тачке мог програма су запошљавање, запошљавање и запошљавање. То је највећи приоритет. На рјешавању проблема незапослености мора да се ради одмах, без икаквог одлагања. Увјерен сам у побједу таквог програма, јер Бањалучани добро знају да су нам овде потребна рјешења, не обећања – рекао је Чавић.

Са грађанима су разговарали и носилац листе НДП Драган Чавић Драган Талић, као и други кандидати са листе. Послије Трга Крајине, кандидат за градоначелника испред СзП посјетио је и штандове на Лаушу, Старчевици, Обилићеву и Борику.

На штандовима НДП – Драган Чавић грађани такође имају могућност да попуне анкету у којој треба да одговоре на питање – који је тренутно највећи проблем Бањалуке, а судећи по одзиву грађана, за ову анкету већ влада велики интерес.

Кампању је започео и Игор Радојичић…


Бијељина



0 КОМЕНТАРА

  1. Jel ovo baji i ekipi neko umro?
    ———————–
    Ма нееее…
    Тугују и жале за оном честитом 49-г женом што се у понедељак полила бензином и запалила, тугују и жале за оним 40-годињаком што скочи са зграде у центру Бања Луке, тугују и жале за овом 30-годишњакињом што скочи са клиничког центра…,

    Види им само година(30,40,49)…што би реко БАја, све неки исфрустрирани ликови, незадовољни својим животом.

    „Република Српска-република срећних и задовољних људи“
    Гризе ли вас имало савјест, гадови!
    x-(

  2. Kampanjski kolorit nikako ne odgovara drustvenom, ekonomskom i moralnom sivilu u drzavi. „Vojskovodje“ se sepure kao egzoticne ptice u vrijeme parenja a vijerna vojska tapse i ceka da bude oparena. Od 700 000 osoba koje glasaju njih 500 000 su clanovi, vijerni vojnici. Ostalih 200 000 su clanovi porodica vijernih vojnika. Gdje je tu narod? Nema ga! Svaki izburi su obracun vojskovodja i njihovih vijernih vojnika. Kada se ovome pridoda satorovanje, kolektivno mjerenje pritiska i secera… slika postaje kompletnija.

    Stoko, politicka vojsko, i ne zasluzujes nista bolje!

  3. шпиритусов положај руку шаље народу јасну поруку (можете ме повући…),

    највећи кркан међу њима, нормално, чува само свој џеп (ем, с обзиром на окружење, ем Радмановић иза леђа, ем то му је у складу са једином животном преокупацијом…),

    овај представник националних мањина, што хоће да буде градоначелник(к’о покисли миш,не зна ни куд је пошо ни ђе је дошо…)

    балабан – исто к’о и презиме…,

    остали 😛

  4. A dje nam je Minjica vodje. Da uljepsa slavlje. Nema joj ni sefa Kilavog Radovana. Kako mce kolo brez Kokana. Koga li oni podrzavaju u ovoj halabuci, ili se nadaju da ce prijeci izborni prag pa da se uvate u kolce sa mentorcicima i papancicima. Papkovog papka, papak. (Corbine corbe, corba).
    Aktiv se ucutao sa donacijama i supljim pricama tipa „rekla kazala“. Iskoristi ih Buzzo za uljepsavanje sajtova (sites) i gurno u lagani zaborav.
    Velikomucenice, pravite treci blok dok nije kasno.
    Vidite da ste samo „topovsko meso“ i monetica za potkusurivanje.
    Bucko vas voza li voza a vi kod ociju ne vidite.
    A misli (Bucko) da se izbori dobijaju drustvenim mrezama i Narucenim botovima. Nije ovao, bolan, Amerika. Imamo mi da kaskamo jos da bi u tu fazu dosli. Ako ikada dodjemo.

  5. Јел оно неки шојићев женски шофер, са оковратником???
    Под тако опасном повредом вратних пршљенова, а не презати ући у љути предизборни бој, поднијети такву жртву… па то је за сваку похвалу, ма какву похвалу,за орден…,

    Још само да почнете дијелити по 5кг клијавог кромпира и кг лука, па да слика буде комплетна.

    Кркан отишо на Мањачу, наждеро се, напио, пустили воду толико да опере руке и заврно.
    Послао јасну поруку, оно што заиста и мисли и што је у складу са идеологијом која га је задојила,наравно и у свом стилу(ПРЉАВИ ВРОВАЧКИ ЧЕТНИЦИ, ПУШИТЕ МИ К..НЕБИТНИ СТЕ МИ)

    Умјесто да дигнеш све на ноге, да запалиш…ти други дан кукумавчиш испред привремено уснуле ШАРЕНКЕ.
    Е мој Чавићу, ко ли ти ради кампању?? Па бар ти имаш нешто од школе и господштине…,

Оставите одговор