Миња Шурлан прва жена Уједињене Српске у Бањој Луци

На јучерашњој Изборној скупштини Градског актива жена Уједињене Српске у Бањој Луци, Миња Шурлан једногласно је изабрана за предсједницу Актива, а за њену замјеницу Милена Делетић.

понедељак, јун 13, 2016 / 09:04

На јучерашњој Изборној скупштини Градског актива жена Уједињене Српске у Бањој Луци, Миња Шурлан једногласно је изабрана за предсједницу Актива, а за њену замјеницу Милена Делетић.

Обраћајући се присутним делегатима и гостима, Шурланова је поручила је да ће се Градски актив жена у наредном периоду залагати за побољшање статуса жене у локалној заједници тражењем боље социјалне заштите жена којима је потребна и подршку у осамостаљивању, боље здравствене заштите у оквиру услуга Дома здравља, повећања капацитета државних вртића, боље организовног продуженог боравка у школама како би адекватно биле задовољене потребе запослених мајки и њихове дјеце. Шурланова је истакла да је приоритет запошљавање жена јер оне данас нису само супруге и мајке, већ најважнији стуб породице а неријетко и њен једини хранитељ.

Делетићева је истакла да је Уједињена Српска посвећена заштити и промоцији женских права, јер је то неопходно за социјални и економски развој друштва.

– О правима жена Уједињена Српска ће говорити сваки дан, и мушкарци и жене морају заједно да теже равноправности и промјенама у друштву кроз подстицање женског предузетништва, запошљавање жена, побољшање положаја жена на селу, заштиту од насиља, повећање броја жена на руководећим мјестима и веће учешће жена у политици. Жене данас желе да обликују будуићност своје породице, своје локалне заједнице и своје земље – рекла је Делетићева.

Додала је да ће Уједињена Српска радити и на томе да број жена у Скупштини града Бањалука буде већи како ви узеле веће учешће у доношењу одлука које се тичу квалитета живота у локалној заједници.

Изборној скупштини, коју је водила предсједница Актива жена УС Мирела Кајкут Зељковић, присуствовали су и предсједник УС Ненад Стевандић, његов замјеник Маринко Драгишић, потпредсједница УС Наталија Тривић, те чланови Предсједништва УС Миленко Јаћимовић и Дарко Кременовић.0 КОМЕНТАРА

 1. Sudeci po odjeci i frizurama ovih nekoliko ocigledno dokonih domacica, njima nije lose. Imam utisak da su to udruzenje osnovale iz dosade. Mediski dobro obradjeno, ali previse providno. To udruzenje dokonih i dobrostojecih zena zavrsice tamo gdje je i pocelo. Na slikanju za medije. Bilo bi dobro vidjeti ko su, sta su i cime se bave ove clanice „varnjaca Udruzenja. Posebno, cime se bave njihovi muzevi. O tome bi mogle i same da nas informisu putem ovog portala. Naravno, ako imaju hrabrosti. Tako bismo vidjeli da zahvaljujuci „uspesnim“ muzevima imaju toliko para da po vas cijeli dan sjede po banjaluckim kaficima i bastama. Prvo odvedu djecu u skole ili vrtice, pa onda na laganu prvu kaficu i trac partijicu. Kad im dosadi jedno mjesto, presele se na drugo, i tako 15 minuta pred rucak. Onda brze bolje otrce kuci i u mikrovalnoj peci podgriju rucak. Po tome bi se mogle zvati „Mikrovalnice“, ili Udruzenje mikrovalnica. U medjuvremenu neka skokne i do ljubavnika, tek toliko da joj zivot ne bude dosadan. Neka u javnost izadju sa svojim CV-ima pa cemo vidjeti da sam u pravu. Traze sad neka prava koje je njihov sef trebalo da im obezbijedi u prethodnih 10 godina koliko je u vrhu politike, i to ne kao opozicija nego kao vlast iz sijenke. Sto bi se reklo, u startu same sebi zabise autogol. Bolje bi bilo da su sega pitale zasto im to sto sad traze nije vec obezbijedio. Cudi me samo ko im u vrijeme teske besparice finansira aktivnosti. Ili to rade od baksisa koji ostavlju po banjaluckim restoranima i kaficima. Moja majka bi za ovakve znala da kaze „sve bi to ja u redak i dala im motiku sa kratkom drzalicom“. Ko razumije, shvatice. A, sto ih opisah… Ako se ispostavi da nisam u pravu, skocicu iz vatre u vodu, sto je znao da kaze jedan od mojih striceva.

 2. Ne javise se ove Mikrovalnice. Znaci da sam bio u pravu. Ne bi znale ni referat napisati, da nemaju placene pjesnike. Moram priznati da se sa estetske strane gledano ona Trivicka dobra riba, al na tome se sve zavrsava. Kad bih vidio da vode pametnu politiku i sam bi im se pridruzio.

 3. Pogazio sam sve vlastite principe i zatrazio pristup u ovu najnapredniju stranku na nasim prostorima. Cekam odgovor. Kad ga dobijem, bicu slobodan da ga javno objavimo. Bio negativan ili pozitiva.
  A sve zbog ovih lijepih, emancipovanih i realizovanih (preko muzeva) zena.
  Sta ces, zena vrti gdje burgija nece

 4. Језда.
  Ко год да сте ваши коментари су неумјесни, етикетирајући и са лошом намјером. Али то је већ постао стандард у овом ружном времену, поготово на порталима.
  Пљјување галопира из заштићене анонимности!
  Сигурно Вам нико из Ујединјене Српске неће одговорити јер ем сте анонимни, ем непристојни.Али ја као члан УС који понешто знам морам да Вам кажем.
  Једна од Дама са слике је госпођа Ђуран која има троје дјеце а четврто је усвојила из дома. Њен Муж је ампурирац ВРС.
  Мирела Кајкут, такође са слике, је најмлађи магистар и докторант наука на пољопривредном факултету а научник је у институту за генетичке ресурсе.
  На слици нема али су ту у руководству и Наташа Тривић такође магистар на докторским студијима у БГ мајка двоје дјеце, а познатија као директор програма на ТВ и“ утемељивач и директор управо актуелног Дукат феста“ једине манифестације са Унесковим жигом ( и нема познатог мужа). Татјана Рогић мајка троје дјеце, магистар са Бокони Универзитета у Италији а специјализацију завршила на Харварду у САД.(такође нема познатог мужа). Изабрале су сјајну образовану и лијепу предсједницу што Вас је изгледа узнемирило да сте кршили личне принципе и написали три страшно ружна коментара лишена икаквог сазнања.
  То су жене за понос и примјер.
  Има још дивних примјера али и домаћица и радница и студентица..
  И сад све оне требају Вама нешто да одговоре и објашњавају?
  А ко сте ви? Исфрустрирани анонимни критичар који без икаквих информација етикетира људе.
  Хајде сад се лијепо представите…, уколико Вас није страмота или се стидите властитог имена ?

 5. Татјана Рогић мајка троје дјеце, магистар са Бокони Универзитета у Италији а специјализацију завршила на Харварду у САД.(такође нема познатог мужа).
  ————-
  WOW!
  (па кад их стиже подићи троје, а притом стићи и на Бокони и на Харвард, па магистериј, па специјализација…,а муж непознат???)

  Све силни доктори, магистри, научници, специјализанти…,а подржавају месара за председника!!??

  Милена Делетић, супруга Милоја Делетића(рече ми пријатељ) ситног удбаша који се годинама врти по канцеларијама некаквог војног правобранилаштва и делегата у вијећу народа. Испред које партије и како је ту дошао нико не зна. Очигледно „ЗЕМО“ и КОМ – линија веома стабилна.

  Све у свему још један камен више и терет око врата ове испијене и јадне републичице.
  :(:-o

 6. @Intelekt, prvo, odrzaste meni predavanje iz „anonimnog predstavljanja“, a sami ste se anonimno predstavili. Znaci, prvi autogol. Drugo, ja sam lijepo rekao „sudeci, „imam utisak“, jer o tim gospdjama nisam nigdje mogao nista da procitam. Ko su, sta su, sta rade, koju skolu su zavrsile, itd. To nema u ovom clanku (pretpostavljam njihovom obavjestenju za javnost, a nema ni na sites stranke. Kako sutra neko da im da glas. Priznajem ,bio sam malo provokativan, ali je to bio jedini nacin da isprovociram njihovu reakciju. Njihove reakcije nema, nego se pojavljujete vi, vjerovatno njihov portparol, ili nesto slicno. Ulaskom u stranku i osnivanjem tog aktiva one su postale javne licnosti, i svjesno sve sto uz to ide. Pa i negativni komentari, kakav je, djelimicno, i moj. Halde, neka lagano bar te iz rukovodstva aktiva objave svoje CV. To bi bio osnovni dug prema njihovim buducim biracima, medju kojima cu biti i ja ako me demantuju. U „etiketiranju“ ja sam se prije svega rukovodio cinjenicom ko im je na celu stranke. Njega licno poznajem i poznati su mi njegovi licni, strucni, moralni karakterni, itd. kvaliteti. Razmisljam koristeci logiku tipa: ko moze da udje i bude u vrhu stranke na cijem celu je covjek takvih kvaliteta, sigurno je; ili isti kao on, ili problizno isti. Dovoljno da doticnim dam takvu provokativnu etiketu. Vi, u ulozi nepotrebnog portparola (ako su tako pismene mogle su same nesto da o sebi kazu i tako me demantuju), kazite kad i koje tacno fakultete su vase sticenice zavrsile. Privatne, drzavne, vecernje, itd. A za tu gospodju sto je zavrsila Univerzitet Bocconi. Koji rad (tacno na italijanskom ili engleskom), u kojoj generaciji, pa cu vam ja reci da li je to tacno. Ne sumnjam da je to tacno, ali cu da povjerujem samo ako mi dostavite te podatke. A ja imam mogucnosti da to provjerim. Znam mnoge nase manekenke koje su samo upisale Bocconi a da ga nikad nisu zavrsile. A po Milanu se hvale ga su ga cak zavrsile. Za doticnu ne sumnjam ali hajde da to provjerimo. Ponavljam, one su javne licnosti i narod ima pravo da o njima zna istinu. Nadam se da ce se javiti ljudi iz BL koje imaju direktna saznanja o tim gospodjama, ali i ostalim eksponentima iz drugih stranaka. Eto prijatelju, anonimni, ukoliko me uvjerite u suprotno od onog sto sam rekao, bicu spreman da se javno izvinem i objavi i prezime i adresu. Cak sam sprema da udruzenje i finansiski pomognem, ako im je takva pomoc potrebna. Sad ste vi na potezu.

 7. jel ta Mirela jos radi kod esenesde Goge Djuric? jel u timu s cerkom Drage Davidovica? jel gospa Nata jos uvijek bliska Kumu Ranku? ne napisa ovaj da je rtrs direktorica bila a sad u naftnoj industriji. jos kad bi ustao pokojni Mikes pa malo o kandidaturi za gradonacelnika 2012

 8. @Intelekt, vidje li coce sta napisa Komunista i Slavija. A po mojim informacijama to je samo vrh ledenog brijega. Idemo dalje. Ko zna neka se javi. Ja cu na kraju jer nisam iz BL

 9. slavija
  jel to onaj Deletic sto je nastavnik marksizma? onaj sto je na listi pere Djokica uzeo 140 glasova pa ga ubacili u vijece naroda ko Crnogorca?

 10. intelekt,20.06.2016. 16:59:46
  Ajde??????? Pa kad je sve divno bajno sjajno što se dr sokolovski ne potpiše nego glumi nekog podvornika?Koliko se sjećam dok je pjevo neku drugu pjesmu sve je išlo sa slikom i potpisom ili ga je možda sramota pjesme koju sad pjeva????I kad imamo toliko stručnjaka uz to i poštenih kako to da smo zadnji u Evropi? Ili te diplome možda vrijede manje od rolne troslojnog tariguza?
  Ne bi me čudilo da uskoro u riječnik kao sinonim za bilmeza kretena….uđu i riječi akademik doktor magistarx-(x-(x-(x-(

 11. Moje informacije govore da je ovaj aktiv zena formiran po uzoru na JUL Mire Markovic. Cak i po pitanju finansiranja. Kao i to da iza svega toga stoji supruga jednog visoko pozicioniranog politicara iz druge velike vladajuce stranke, samo sto nece, ili ne smije, da se pojavljuje u javnosti, nego djeluje iz sjenke. Takodje, da sve cini dio strategije da se kroz osnivanje manjih stranaka, inace satelita velike stranke (Izvorni SDS) oslabi opozicija pred nastupajuce lokalne izbore. Jos uvijek je problem finansiranje aktiva jer se ne ispunjavaju neka obecanja oceva nacije, ili njihovih smijenjenih kumova, a kruzi i informacija da je neka od aktivistkinja te izvore vidjela svojim ocima, ali da se iz ljubomore i sebicnosti ne“usudjuje“ da to saopsti (preda) aktivu. Neke aktivistkinje su to „provalile“, pa se vec u aktivu pocinje osjecati napetost i animozitet. Inace, ja sam u ranijim komentarima (ne na ovaj clanak) otvoreno pisao i protiv sadasnje opozicije u RS, da neko, neinformisan, ne bi pomislio da „pripadam“ njima i da sam naruceni boter. K’o neki. Za mene spas i rjesenje (ako ga uopste ima) u RS, ali i BiH, moze da bude samo „TRECI BLOK“ po uzoru na Spaniju, Grcku, pa i Italiju u poslednje vrijeme. Ovi sadasnji, u vlasti i opoziciji, su toliko „istroseni“ (ogrezli u kriminal, otudjeni od naroda, strani placenici, itd.) da im vise ne bi trebalo povjeriti na cuvanje ni par ovaca, a kamoli da vode citaj jedan narod. Ako me ovaj aktiv zena uvjeri da bi mogao da predstavlja treci blok, a to moze da ucini samo ako ne udje, ni u predizborne, ni u postizborne koalicije, mogao bih da se potrudim da nadjem pojedince ili firme koji bi ih finansiski podrzali. Ljude postene, ali patriote. Preporucujemim da malo prouce kako je u Italiji rastao pokret „5 zvijezda“ i kako nedavno njihove dvije zene postale gradonacelnice Rima i Torina, ali i mnogih drugih gradova. Mnogi ozbiljni analiticari ih vide kao pobjednike na drzavnom nivou kna izborima koji ce se odrzati 2018 god. Ali ne vjerujem da su ove gospodje tog „politickog profila“. Iskreno i toplo im preporucujem da se, prvo odmah ograde od sefa (izkompromitovan u narodu), da odmah izjave (pa i potpisu) da su samostalne i da nece, ni prije ni poslije izbora, ulaziti u koaliciju sa bilo kojom sadasnjom strankom iz vlasti ni strankom u opoziciji. Da sve to pokazu i dokazu na predstojecim lokalnim izborima, a da se pripreme za predstojece parlamentarne izbore 2018 god. Gdje bi, takvim pristupom, osvojile 10-20 % glasova, sto bi bilo dobro za pocetak.

 12. Elem da se nadovezem, mozda bi neko trebao i dodati i za ostale clanove female udruzenja kao sto je recimo velestovana nasavnica Dragojla Dragojevic, supruga velestovanog nastavnika matematike Dragojevica iz Celinaca, oboje prosvetni radnici sa visemilionskom imovinom… javna je tajna da se velestovani nastavnik bavi zelenasenjem sa veoma cudnim modalitetom obracuna kamate i da je kum velestovanog profesora Mirjanica…
  Eto nek ove zenice objasne od kuda dva prosvetna radnika sa platama od po 1000 KM, mogu imati onolike objekte i sin da vozi novog audia A4….
  Takodje mozda neko moze i objasniti od kuda istim tim prosvjetnim radnicima milionski iznos oduzet pa vracen na granicnom prelazu… od kuda imovina u Austriji….. sirota nasa prosveta…

 13. Istekao rok. Ako nema ozbiljnijih primjedbi na njihovu proslost, za mene su prosle tekst. Povlacim uvrede i kritike i stavlja se na njihovu stranu. Vidjecu da li odmah ili kasnije

 14. Iznenadjuje totalna pasivnost clanica Aktiva, pa i predsjednice, na ovom portalu, iako im je, jedan za drugim, objavio dva clanka. Bice ipak da sam bio u pravu kad sam rekao da ce se sve zavrsiti na „slikanju“ i obavjestenju za javnost. Medjutim, jos nije kasno. Ja im svojim komentarima (kakvim-takvim) odrzavam clanke u zivotu i na prvoj strani, ali i mene ce izdati strpljenje.

 15. mica trofrtaljka,22.06.2016. 17:31:33[165115]
  intelekt,20.06.2016. 16:59:46
  Ajde??????? Pa kad je sve divno bajno sjajno što se dr sokolovski ne potpiše nego glumi nekog podvornika?Koliko se sjećam dok je pjevo neku drugu pjesmu sve je išlo sa slikom i potpisom ili ga je možda sramota pjesme koju sad pjeva????I kad imamo toliko stručnjaka uz to i poštenih kako to da smo zadnji u Evropi? Ili te diplome možda vrijede manje od rolne troslojnog tariguza?
  Ne bi me čudilo da uskoro u riječnik kao sinonim za bilmeza kretena….uđu i riječi akademik doktor magistarx

  Opet insinuacije i povezivanje mene i Stevandica?

  Hehehe

  Sve analiticni i nadasve pronicljivi umovi! Ne bi me cudilo da se bavite politikom, mislim, zbog te analiticnosti i pronicljivosti.

 16. @satira
  sto se tice tog milionskog iznosa, hvala Bogu pa je vracen vlasnicima inace dusmani ne bi imali o cemu da pisu 😉 nego, zna li se sta im cerka vozi ? ne vjerujem da vozi Golf 2… da, skoro zaboravih za pridjev „velestovani“ postoji adekvatan sinonim (cisto onako, btw)
  @jezdo
  ne stigoh ranije da (te) o(d)govorim… ali evo moze i sad nakon izbora 😉 nije mi jasno zasto te toliko muci sta je ciji muz po zanimanju? Koliko koja clanica kafa popije u toku dana ? Da li ostavi napojnicu i koliku? Sto se samog Uni Bocconi tice, pa svi mi mozemo provjeriti da li je neko diplomirao ili nije, ne samo ti! Moze li ti moja diploma sa Karolinska Institutet biti od kakva pomoci?
  @slavija
  to sto nam studenti iz Hotel Mama studiraju 10 godina na fakultetima koji traju 8 semestara to nije cudno ??!! cijela drzava je onomad glasala sa zemljoradnika i zborovskog pjevaca, pa zasto onda par intelektualaca ne bi podrzalo mesara, osim toga zanimanje nije mjerilo znanja (pjevac pod satorom ne moze ni okreciti ono sto je bravar izgradio, cijim god parama)

 17. „zasto onda par intelektualaca ne bi podrzalo mesara, osim toga zanimanje nije mjerilo znanja“
  Јездо-
  често, а и несвјесно се упадне у замку, па се кроз занимања а нарочто занате жели судити о нечијим способностима, интелигенцији и сл. Наравно да то није апсолутно мјерило и нико не жели омаловажити људе који се поштено баве својим послом па било којим.
  Само има она „све у своје вријеме“.
  У вријеме када је већина народа била нивоа рала и волова, бити бравар или занатлија је било равно високим данашњим интелектуалцима, инжењерима, па је један такав и приличило да буде на челу државе и народа.
  Још ако је био и мало пристојнији, па није био навијен на „ај не сери, јебаћу ти мајку.. и сл.“ то још приде.
  Али данас, у 21-ом вијеку :-o:-o:-o:(:(:(???????

 18. Leander, ne mogu da zakljucim ga li si muskarac ili zena. Ili mi je to promaklo. Ali, nema veze. Prvo, moram da ti kazem da ti je srpski (hrvayski/bosanski) jezik katastrofala. Pravopis, gramatika, itd. Jedino opravdanje moze da ti bude cinjenica da si rodjen, ili si odrastao/odrasla, u Svedskoj. Drugo, interesovalo me je ko su im muzevi, jer sam imao informacije da je to jedna grupa okupljena oko Stevandica (koga licno poznajem i znam kolika mu je „specificna tezina“), koja je dosta toga preskocila u zivotu a obogatila se. Kako, to samo oni znaju. Znaci, htio sam da vidim da li te gospodje pripadaju tom socijalnom miljeu jer, ako pripadaju, epitet Mikrovalnice najbolje im pristaje. To sa baksisom je sala. Napjnica mi je malo strana rijec, ali dobro. Baksis je prava domaca rijec, iako znamo odakle potice. Nakon izbora, potvrdila se moja pretpostavka da su te gospodje, kojima upucujem svako postovanje, posluzile samo kao dekor da se neko dograbi poslanickog mjesta. I bi tako.

 19. @jezdo
  „ne da ti se“ ?! Zelio si mozda reci da nemas volje ? 😉
  Obzirom da mi je srpski/hrvatski/bosanski (nazovi kako hoces) samo djelimicno maternji jezik, smatram da su mi gramaticke i pravopisne greske u odnosu na tvoje minimalne do neznatne. Da nisi slucajno iz struke pa ti „bodu oci“ mala slova nakon tacke , pocetak recenice bez velikog slova ?! Znam @jezdo druze gdje grijesim 😉 ne znam, znas li ti gdje su tvoje greske? Navescu ti neke, recenica se nikad ne pocinje veznikom, napojnica je „nasa“ rijec a baksis turcizam, trinkeld germanizam, upotreba interpunkcijkskij znakova, konstrukcija recenice, upotreba zargona… uhhhh mnogo li je jezdo … Ovo sve navodim ako cemo ici u „sitna crevca“, ali eto necemo jer je ovo internet, a ne prepiska diplomatkog kora! Kako god, priznajem da mi je srpski/hrvtski/bosanski losiji u odnosu na tvoj. Nadam se da je tvoj svedski/danski/njemacki jednako los kao moj spski/hvatski/bosanski 😉 Onda smo ravnopravni , 1:1;)
  Zasto „Mikrovalnice“ ? Ne razumijem? Iskreno, mene licno mikrotalasna pecnica (nasa rijec za famoznu „Mikrovalnu“ ) podjeca na studentske dane i na podgrijavanje vec gotove hrane, a ne na statusni simbol, bas naprotiv! Da li je uobicajeno u BiH da su zene poznatih i uspjesnih muzeva (ne zelim ulaziti u dublje rasprave kako, kad, zasto od cega, i odakle 😉 ) automatski klasifikovane kao dekor, iako su i same obrazovane i pretpostavljam uspjesne u svom poslu ?

 20. leander,20.11.2016. 08:16:21[
  „….recenica se nikad ne pocinje veznikom….“
  Ovo ti nije tačno. Čitaj malo Andrića, pa ćeš vidjeti. Tačno je da postoje neki veznici (npr. „i“), kojim je neispravno počinjati rečenicu, ali većina veznika se može upotrebljavati na početku rečenice, mada to treba izbjegavati. Pogledaj šta je o tome pisao i Ivan Klajn.
  S druge strane (vidiš, „s“ sam stavio na početku relenice), zaslužuješ sve čestitke za srpski/hrvatski/bosanski, ako si odrastao u inostranstvu, i ako u zemlji nisi završio najmanje gimnaziju, ili neku drugu odgovarajaču srednju pkolu. Mada, ne znam koju (vidiš i ovdje sam veznik „mada“ upotrebio na početku rečenice).
  Možda mi je mana upotreba previše veznika na početku rečenice, ali „neka je sve zlo u tome:
  Logično je da svi ovdje pišemo brzo i, često, nepovezano jer takav je ovaj „blogeraški jezik“, tako da je isto tako logično da u toj brzini pravimo jezičke greške.
  Tebe (da ti ne persiram) sam malo potkačio po pitanju jezika, jer si te mene nepotrebno potkačio po nekim drugim pitanjima.
  Međutim, sve je ovo neka vrsta igre i ličnih pražnjenja, pa to ne treba ni uzimati previše ozbiljno.
  Važnije od jezika su teme i argumenti, a toga je ovdje (i ne samo ovdje) veoma malo.
  A one velikopaćenice „mikorvalnice“, ili mikrotalasnice“ (zavisi da li neko kaže val ili talas), ja sam tako nazvao (ali ne samo njih, nego sve koje trče kući u minut do 12 h da prave ručak), jer me na to podsječaju. Znam iz iskustva gledajući u „prvoj liniji“ i u barovima (restoranima, kafanama) tu vrstu žena.
  Nisam ženomrzac (dapače, što reče Simo), ali ne podnosim žene sa „dva lica“.
  Ili jesi, ili nisi (šta ovdje da upotrebiš na početku rečenice, osim veznik).
  Dao sam sebi za pravo da ih „opletem“ jer me na to ponikala sama činjenica da su „okupljene“ oko Stevandića, koga poznajem „ko zlu paru“. Pa, ko velim, ko je sa Stevandićem, ne može biti ništa bolji od njega. „S kim te vide, s tim te pišu“ .
  Švedski i danski ne govorim, ali govori neke druge malo više zastupljenije jezike. mad ai njih pomalo zaboravljam, jer nemam s kim da ih treniram.
  neka ti bude sa srećom, i puno uspjeha u ljekarskom pozivu. Čini mi se da si ljekar, ili neki specijalista u medicini. Mada nisam shvatio da li si muško, ili si žensko.

 21. Јездо одмори. Иди плачи Шурлановој под прозором.

  Ми се надамо да ће редакција „размотрити и, евентуално, прихватити“ да те банује због ових отужних саботажа на цирка 3-4 годинице дана.

 22. jezdo,28.02.2017. 22:36:40[168625]
  Eto, ukradose nam ideju o nazivu Treci Blok.

  Japanac pola svijeta na biciklu prosao a ti kukas sto ti ukrali „treci“.
  http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/235237/Rio+Asad%C5%BEi%3A+Hvala++Pressu%2C+ovo+je+va%C5%A1a+zasluga.html

  Nego znas li onaj vic,kad je cigo radio u skladistu.Nakon nekog vremena otkrije se da nedostaje svega i svacega,a on to pravdao tako kao da misevi sve pojedose.Na pitanje inspektora ali kako da i biber nedostaje,on odgovori:Ne znam,druze inspektore,placu a jedu…

 23. Krin, ti kao da si ljubomoran. Davno sam rekao da Surlan nije moj tip…. politicara. Nije u startu prihvatila moj prijedlog da predvodinTreci Blok, imtu je nasa saradnja, politicka, i pocela, i zavrsila. Jasse, dobar ti vic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *