Пробосанац Мато Ђаковић добио емисију на РТРС

Мато Ђаковић, уредник и водитељ емисије "Телеринг", одлази с ОБН и од 31. маја је члан РТРС.

субота, мај 21, 2016 / 12:02

Мато Ђаковић, уредник и водитељ емисије "Телеринг", одлази с ОБН и од 31. маја је члан РТРС.

– Тачно је, идем на РТРС 31. маја и преносим „Телеринг“, јер имам ауторско право на емисију. Захваљујем на сарадњи свима на ОБН телевији – казао је Ђаковић за „Дневни аваз“, који је на ОБН провео 20 година.

Емисија се емитује сриједом у 21 сат. Прво издање „Телеринга“ на РТРС је 1. јуна, а гост је Младен Иванић.

Ђаковић је иначе лични пријатељ са Милорадом Додиком, и редовни гост на крсној слави предсједника СНСД.

Иначе, Ђаковић је учествовао у кампањи Поносни на домовину, гдје је говорио колико воли Босну и Херцеговину. Ово је прилично у супротности са Додиковом политиком "не волим Босну, волим само Србију" којом је ударао и на "пробосанску" опозицију у Српској.

Ово је већ други пут да се на рачун РТРС и буџетских обвезника Српске удомљавају потрошени Додикови послушници из Ефбиха, а први је случај бојовника Веселина Гатала. Биће интересантно да ли ће Матовић, попут Гатала, постати српски криптонационалиста.



15 КОМЕНТАРА

  1. ex-1978,23.05.2016. 12:07:24
    ..da li to znaci da su ih odobravale komercijalne banke i da IRB nije imao uticaja na donosenje odluka u tim bankama.
    Drugo, oni krediti koji su iz sredstava IRB odobravani preko komercijalnih banaka, treba da se vrate bankama i IRB-u za ta sredstva odgovaraju direktno komercijalne banke. Cisto sumnjam da se ti krediti ne vracaju, osim u slucajevima propalih banaka, a i tamo je situacija jos gora za korisnike kredita.
    Sve, ili gotovo sve, sporne kredite IRB, odobravala je i direkrno plasirala IRB ili, jos gore, odobravala je direkno Vlada RS.
    E, ti krediti su veoma cesto davani da se nikada i ne vrate..

  2. Иначе, сваки иоле нормалан Хрват који не доводи у питање опстојност Републике Српске, нити му се може приписати било какав примјер проусташког дјеловања, на Фронталу бива редовно попљуван.

    Такав случај је и са Матом.

Оставите одговор