Вучић хоће шест нових министара у влади

Скупштинска већина у будућем сазиву парламента биће апслоутно стабилна, каже премијер Србије у оставци Александар Вучић. Вучић је за "Блиц" изјавио да већина нема везе с бројем коалиционих партнера, већ са легитимитетом који је неко добио. Он најављује и значајне промјене и најмање шест нових министара у Влади Србије, а као ресоре који су од […]

недеља, мај 8, 2016 / 10:15

Скупштинска већина у будућем сазиву парламента биће апслоутно стабилна, каже премијер Србије у оставци Александар Вучић.

Вучић је за "Блиц" изјавио да већина нема везе с бројем коалиционих партнера, већ са легитимитетом који је неко добио.

Он најављује и значајне промјене и најмање шест нових министара у Влади Србије, а као ресоре који су од великог значаја наводи министарства пољопривреде, просвјете и здравља.

Према његовим ријечима, три прва задатка нове владе су успјешна реализација четврте и пете ревизије аранжмана са ММФ-ом, као и Железара Смедерево и РТБ Бор.

У Железару Смедерево улази позната кинеска компанија "Хестил" која је најавила више стотина милиона евра инвестиција и повећање производње у тој челичани, док се за РТБ Бор који је у реструктурирању тражи решење како би остао да ради у неком облику.



0 КОМЕНТАРА

  1. Moram priznati da ovom Vučiću ništa ne vjerujem.Mislim da je sluga zapadnih sila,posebno gospođe koja predstavlja državu koja je u prošlosti nemilosrdno ubijala naš narod.Mislim da nije samostalan u donošenju odluka već da „mora“ dobiti odobrenje od nekog drugog kako da radi.Umjesto da se svim silama trudi da MMF izbaci iz bilo kakvih aražmana sa zemljom koju predstavlja,ovaj lik saradnju sa ovim fondom stavlja na prvo mjesto svoga djelovanja.Jadna je država čija se glavna aktivnost temelji na zaduživanju svoga naroda.I veliki politički prijatelj ovog čovjeka iz Republike Srpske radi iste stvari kao i ovaj Vučić.Sve po sistemu zaduži što više da očuvaš vlast a ko će da vraća nije važno.

Оставите одговор