Сви градски страначки одбори подржали Радојичића

Игор Радојичић, предсједник Градског одбора СНСД-а и актуелни посланик ове странке у Народној скупштини, најближи је кандидатури за градоначелника Бањалуке, након што је увјерљиво тријумфовао у унутстраначком процесу номинација, сазнаје Бањалука.нет из извора блиских врху СНСД-а. Према сазнањима свих 16 рејонских одбора бањалучког СНСД-а предложили су Предсједништву Градског одбора СНСД-а да Радојичић буде номинован за […]

среда, април 20, 2016 / 09:38

Игор Радојичић, предсједник Градског одбора СНСД-а и актуелни посланик ове странке у Народној скупштини, најближи је кандидатури за градоначелника Бањалуке, након што је увјерљиво тријумфовао у унутстраначком процесу номинација, сазнаје Бањалука.нет из извора блиских врху СНСД-а.

Према сазнањима свих 16 рејонских одбора бањалучког СНСД-а предложили су Предсједништву Градског одбора СНСД-а да Радојичић буде номинован за градоначелника. Тиме је унутрастраначка трка за номинацију стигла практично у саму завршницу.

Према интерним правилима, рејонски одбори су, на приједлог свих 250 мјесених одбора СНСД-а, колико их укупно дјелује у Бањалуци, имали право да истовремено предложе до три кандидата за градоначелника.

– Свих 16 рејонских одбора предложило је Радојичића, с тим да је њих шест, у исто вријеме, заједно са њим, номиновало и актуелног градоначелника Слободана Гаврановића. Такође, свих пет савјета Градског одбора – организација младих, активи пензионера и жена, те одбори за школство и здравство, јединствено су предложили Радојичића за кандидата- наводе наши извори.

Очекује се да ће се почетком идућег мјесеца о томе изјаснити и Предсједништво Градског одбора.

– У исто вријеме, чини ће да интерна трка за мандате у градској скупштини бити много неизвјеснија од номинације за градоначелника, јер су рејонски одбори предложили више од 100 кандидата, док на листи има мјеста само за њих 33 – тврде наши извори.



0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор