Дани Искре у Новом Граду за дјецу са посебним потребама

Девета манифестација "Дани искре", која се организује ради социјализације и рехабилитације дјеце са посебним потребама, биће одржана у четвртак, 21. априла у Новом Граду. Предсједник Управног одбора Удружења дјеце и омладине са посебним потребама и њихових родитеља "Искра" Свјетлана Кнежевић је рекла да ће у пригодном програму, осим дјеце из удружења, наступити и малишани из […]

уторак, април 19, 2016 / 23:58

Девета манифестација "Дани искре", која се организује ради социјализације и рехабилитације дјеце са посебним потребама, биће одржана у четвртак, 21. априла у Новом Граду.

Предсједник Управног одбора Удружења дјеце и омладине са посебним потребама и њихових родитеља "Искра" Свјетлана Кнежевић је рекла да ће у пригодном програму, осим дјеце из удружења, наступити и малишани из Дјечијег обданишта "Пчелица Маја", културно-умјетничка друштва "Уна" и "Новљани", ученици Основне школе "Свети Сава", чланови театра Сцена и Карате клуба "Рајко Црнобрња Глиго".

"Чланови карате клуба су први пут на нашој манифестацији. Остали учесници нас подржавају годинама", рекла је Кнежевићева.

Према њеним ријечима, приход од улазница намијењен је за социјализацију дјеце са посебним потребама. Улазнице се продају по симболичној цијени од једне КМ за дјецу и двије КМ за одрасле.



Оставите одговор