Ратници изједначили рекорд Булса, побиједили у Сан Антонију

Кошаркаши Голден Стејта остварили су 72 побједу ове сезоне, чиме су изједначили рекорд Чикаго Булса из сезоне 95/96. Вориорси су савладали Сан Антонио на њиховом терену резултатом 92:86. Спарсима, који такође играју сезону за историју (тренутни омјер 65:15) ово је први поразн након 48 узастопних побједа на свом терену. Вориорси имају прилику да уђу у […]

понедељак, април 11, 2016 / 03:25

Кошаркаши Голден Стејта остварили су 72 побједу ове сезоне, чиме су изједначили рекорд Чикаго Булса из сезоне 95/96.

Вориорси су савладали Сан Антонио на њиховом терену резултатом 92:86. Спарсима, који такође играју сезону за историју (тренутни омјер 65:15) ово је први поразн након 48 узастопних побједа на свом терену.

Вориорси имају прилику да уђу у НБА историју у последњем мечу сезоне, који на свом терену играју против Мемфиса. Ноћ прије Сан Антонија, Голден Стејт је једва савладао Гризлије на њиховом терену, и одржао наду да ће поставити нови рекорд лиге.

Најбољи играч меча био је кари, са 37 поена, док су игру домаћина носили Олдриџ и Ленард са 24, односно 20 поена. Ниједна четвртина није добијена са више од пет поена, а меч је одлучила одлична партија гостију у последњем периоду.



Оставите одговор