Хуманитарна акција за Понос: Рекреативо прикупља васкршња јаја

Фудбалски клуб Рекреативо пету годину заредом оганизује акцију прикупљања Васкршњих јаја за самохране родитеље у Бањалуци. Позивамо све људе добре воље, као и привредне субјекте да нам се прикључе како бисмо још једном помогли самохраним родитељима у Бањалуци да лакше прославе највећи хришћански празник. Прикупљање СВЈЕЖИХ јаја под слоганом „ЈАЈЕ ЗА КАРТУ“ биће организовано на […]

понедељак, април 11, 2016 / 21:03

Фудбалски клуб Рекреативо пету годину заредом оганизује акцију прикупљања Васкршњих јаја за самохране родитеље у Бањалуци.

Позивамо све људе добре воље, као и привредне субјекте да нам се прикључе како бисмо још једном помогли самохраним родитељима у Бањалуци да лакше прославе највећи хришћански празник.

Прикупљање СВЈЕЖИХ јаја под слоганом „ЈАЈЕ ЗА КАРТУ“ биће организовано на утакмици између Рекреатива и Шњеготине у недјељу, 17. априла од 15.30 часова на стадиону Др Неле Карајлић у бањалучком насељу Чесма.

Акција ће трајати до 25. априла како би они који не могу у недјељу доћи на утакмицу, а желе да учествују у акцији могли дати свој допринос.

За сва додатна питања о акцији можете нам се јавити на број телефона 065 492 489 или маилом на [email protected]

Прикупљена јаја ће бити предана Удружењу самохраних родитеља „Понос“ које ће их подијелити својим члановима.



Оставите одговор