Фудбалски викенд: Партизан у Бањој Луци, Звезда у Бијељини

Два најпопуларнија београдска клуба ће током мартовске репрезентативне паузе одиграти мечеве у Српској. Партизан ће одмјерити снаге са бањолучким Борцем, док Црвена Звезда гостује у Бијељини, гдје узвраћа посјету прволигашу Звијезди, клубу са сједиште у етно селу Станишићи. Посљедњи пут Партизан је био гост Бање Луке 29. маја 2001. године, када је славио са 4:0 […]

петак, март 25, 2016 / 12:11

Два најпопуларнија београдска клуба ће током мартовске репрезентативне паузе одиграти мечеве у Српској.

Партизан ће одмјерити снаге са бањолучким Борцем, док Црвена Звезда гостује у Бијељини, гдје узвраћа посјету прволигашу Звијезди, клубу са сједиште у етно селу Станишићи.

Посљедњи пут Партизан је био гост Бање Луке 29. маја 2001. године, када је славио са 4:0 головима Вукића, Недовића и Зорића, док је један погодак био аутогол домаћина.

Меч ће се играти у петак од 17 часова и 30 минута. За дуел Борца и Партизана цијене улазница су шест марака (исток), десет (сјевер) и 13 марака (запад).

На радост љубитеља Звезде у Бијељини, пријатељски сусрет „Звијезде 09” и Црвене Звезде одиграће се на Градском стадиону у Бијељини, па ће меч моћи гледати 5000 људи. Толико улазница по цијени од 5 марака је пуштено у продају.

Ова утакмица игра се у недјељу 27. марта са почетком у 15 часова.



Оставите одговор