Дани прелеташтва у Бијељини: 10 чланова ДНС-а прешло у СДС

На ванредној прес конференцији која је данас одржана у просторијама Српске демократске странке у Бијељини, више од 10 чланова ДНС-а су прешли у СДС. Како јавља Бијељина-инфо, данас су у редове СДС-а Бијељина прешли чланови ДНС-а: доктор Влајко Лукић, Драго Стајић, Милорад Зекић, Драган Мирић, Зоран Иконић, али и још других 10 чланова. Драго Стајић […]

четвртак, март 17, 2016 / 12:30

На ванредној прес конференцији која је данас одржана у просторијама Српске демократске странке у Бијељини, више од 10 чланова ДНС-а су прешли у СДС.

Како јавља Бијељина-инфо, данас су у редове СДС-а Бијељина прешли чланови ДНС-а: доктор Влајко Лукић, Драго Стајић, Милорад Зекић, Драган Мирић, Зоран Иконић, али и још других 10 чланова. Драго Стајић одборник у скупштини града.

Мићо Мићић је изразио задовољство преласком ових чланова, јер су, како каже, препознали успјех.

Подсјетимо Иван Бурић, одборник и шеф одборничког клуба СНСД у Скупштини града Бијељина, јуче је напустио редове ове странке и приступио скупштинској већини предвођеној СДС, aли је објаснио да ће бити независни посланик, и да ће подржати кандидатуру Миће Мићића за градоначелника Бијељине.

Овим је неутралисан потез Златка Максимовића, који је након што је напустио СДС, повео и два одборника СДС, која су запослени у Дому здравља у Бијељини.



0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор