Скупштина Србије против регрутовања плаћеника

Посланици Скупштине Србије разматраће данас Приједлог закона о потврђивању Међународне конвенције против регрутовања, коришћења, финансирања и обуке плаћеника. У наставку сједнице биће разматран и Приједлог закона о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Румуније о бављењу плаћеним пословима чланова породице чланова дипломатских или конзуларних представништава, као и Приједлогу закона о потврђивању споразума између Владе […]

среда, децембар 2, 2015 / 08:31

Посланици Скупштине Србије разматраће данас Приједлог закона о потврђивању Међународне конвенције против регрутовања, коришћења, финансирања и обуке плаћеника.

У наставку сједнице биће разматран и Приједлог закона о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Румуније о бављењу плаћеним пословима чланова породице чланова дипломатских или конзуларних представништава, као и Приједлогу закона о потврђивању споразума између Владе Србије и Владе Грузије о укидању виза за носиоце дипломатских и службених пасоша.

Посланици ће расправљати и о Приједлогу закона о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Финске о сукцесији и консолидацији билатералних уговора.

Скупштина Србије почела је јуче рад, а посланици су завршили начелну расправу о Приједлогу закона о рударству и геолошким истраживањима и Приједлогу стратегије развоја енергетике до 2025. године са пројекцијама до 2030. године.



Оставите одговор