Јунајтед понудио 150 мил. за Бејла?

Манчестер Јунајтед понудио је 150 милиона евра за Гарета Бејла, преноси шпански радио Кадена Копе. Последњих дана се све чешће спекулише о интересовању Јунајтеда за крило Реал Мадрида, Луј ван Гал није покушао ни да демантује те приче, али је први пут неки шпански медиј изашао у јавност са вијешћу о званичној понуди. Бејл је […]

среда, децембар 24, 2014 / 12:52

Манчестер Јунајтед понудио је 150 милиона евра за Гарета Бејла, преноси шпански радио Кадена Копе.

Последњих дана се све чешће спекулише о интересовању Јунајтеда за крило Реал Мадрида, Луј ван Гал није покушао ни да демантује те приче, али је први пут неки шпански медиј изашао у јавност са вијешћу о званичној понуди.

Бејл је прије 18 месеци постао најскупљи играч у историји фудбала када је из Тотенхема прешао у Реал за 100 милиона евра, па би овај трансфер у Јунајтед био нови рекорд.

Велшанин је био један од кључних играча Реала протекле сезоне на путу ка освајању Лиге шампиона, а постигао је 33 гола уз 24 асистенције на 66 мечева откако је стигао на Сантјаго Бернабеу.

Међутим, доласком Хамеса Родригеса и Тонија Кроса његов утицај на игру Реала је осјетно мањи, а због наводне жеље Реала да доведе из Ливерпула Рахима Стерлинга, све се чешће спекулише о Бејловом одласку.

Реал наводно неће продати Велшанина, уколико он не изрази жељу да напусти Бернабеу. На питање медија да ли Јунајтед жели да доведе Бејла, менаџер тима Ван Гал је само рекао да то није тема за јавност.



Оставите одговор