СДС: Покушај рушења власти у Требињу доживjеће неуспjех

Градски одбор СДС Требиње сматра бесмисленом најаву Градског одбора СНСД о формирању скупштинске већине, те тврди да ће и "најновији покушај рушења актуелне власти у Требињу доживети неуспјех". Из требињског СДС су изразили увјерење да ће и најновија иницијатива СНСД о запошљавању по једног члана из породице гдје нико није запослен завршити крахом, те подсјетили […]

уторак, април 1, 2014 / 09:11

Градски одбор СДС Требиње сматра бесмисленом најаву Градског одбора СНСД о формирању скупштинске већине, те тврди да ће и "најновији покушај рушења актуелне власти у Требињу доживети неуспјех".

Из требињског СДС су изразили увјерење да ће и најновија иницијатива СНСД о запошљавању по једног члана из породице гдје нико није запослен завршити крахом, те подсјетили на "бројна неиспуњена обећања која су бомбастично најављивана последњих осам година њихове власти".

"Најновији медијски иступи требињског СНСД, у ствари, разоткривају право стање унутар њихове партије, те велика међусобна неслагања и трвења, што је резултирало недавном смjеном предсjедника Градског одбора СНСД, смjеном директора `Електро-Херцеговине` те директора текстилног предузећа `Никола Тесла`", наводи се у саопштењу Градског одбора СДС Требиње.

У СДС у Требињу сматрају и да "неаргументован агресиван медијски наступ показује да је требињски СНСД у великим унутрашњим проблемима и у страху од извjесног губитка предстојећих општих избора".



0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор