Бања Лука: Полиција трага за осумњиченим

Полиција трага за Жељком Стевановићем (64. годиште) који се сумњичи за убиство возача и напад на аутобус у Бањалуци Специјалци су опколили његову кућу у бањалучком насељу Лазарево Како се сазнаје Стевановић је већ четири године у конфликту са настрадалим возачем. Осумњичени је наводно раније и запалио аутомобил настрадалог возача Боре Топића. Возач “Аутопревоза” убијен […]

четвртак, март 13, 2014 / 11:20

Полиција трага за Жељком Стевановићем (64. годиште) који се сумњичи за убиство возача и напад на аутобус у Бањалуци

Специјалци су опколили његову кућу у бањалучком насељу Лазарево

Како се сазнаје Стевановић је већ четири године у конфликту са настрадалим возачем.

Осумњичени је наводно раније и запалио аутомобил настрадалог возача Боре Топића.

Возач “Аутопревоза” убијен је данас у бањалучком насељу Лазарево када је у аутобус убачена бомба, док је примао путнике на стајалишту.

– Аутобус се зауставио на станици. Пришао је млађи мушкарац обучен у црно и бацио бомбу у аутобус. Настао је хаос – казао је “Гласу Српске” један од путника.

Убиство се догодило на стајалишту у близини Пољопривредне школе, а бомбаш је побјегао у правцу тржног центра “Темпо” и је у току потрага за њим.

Од експлозије су оштећени аутомобили и околни објекти.

Како незванично сазнаје АТВ, од експлозије бомбе у аутобусу градског превоза погинуо је 55- годишњи возач аутобуса, Боро Топић.

Друго повријеђено лице у бомбашком нападу на аутобус превезено је на одјељење Оториноларингологије (ОРЛ) у Клиничком центру Бања Лука. У току је љекарска обрада. Како сазнаје АТВ у питању су лакше тјелесне повреде.

Лицу иницијала Ј.Л. које се налази на одјелу Оториноларингологије оштећена је бубна опна од јачине експлозије и ускоро ће бити пуштено на кућно лијечење, јавља АТВ.



0 КОМЕНТАРА

  1. Гледао сам синоћ мало ПЕЧАТ на РТРС,био је неки лик из Полиције и уколико је оно тачно што је говорио онда нам нема друге него умјесто причи о референдуму,инвестицијама у Рафинерију тражити од Предсједника да иде у срж проблема,да не халаче на тужилаштва само у циљу преношења процеса са државног на републички ниво како би се лакше процеси угасили.
    Човјека нема а у Републици Српској заиста нико није крив,тужиоци одговарају само странцима,иста подобна судско-тужилачка багра на највише функције се бира по 4 пута мимо свих закона.
    Миле уради бар нешто што ће стварно ојачати Српску,заштити народ јер овако више не може.

Оставите одговор