Вучић: Србија сигурна земља за улагање

Први потпредсједник Владе Србије Александар Вучић рекао је да је Србија сигурна земља за улагања и да полако, али сигурно излази из економске кризе. Вучић је, на отварању нове штампарије АПМ "Принт" њемачко-швајцарске компаније "Рингијер-Аксел Шпрингер" на Новом Београду, рекао да овако моћна компанија не би улагала у земљу која је несигурна и у којој […]

понедељак, септембар 2, 2013 / 15:05

Први потпредсједник Владе Србије Александар Вучић рекао је да је Србија сигурна земља за улагања и да полако, али сигурно излази из економске кризе.

Вучић је, на отварању нове штампарије АПМ "Принт" њемачко-швајцарске компаније "Рингијер-Аксел Шпрингер" на Новом Београду, рекао да овако моћна компанија не би улагала у земљу која је несигурна и у којој не може позитивно да послује.

Он је навео да је ова инвестиција важна за Владу Србије због више разлога, зато што је у интересу Србије да компаније инвеститори могу у овој земљи да остваре профит, а да при томе немају никакве, ни правне, ни политичке препреке.

"Захвални смо им на улагању и задовољни што су разумели да је Србија добро место за инвестирање", рекао је Вучић.

Он је додао да се неријетко не слаже са свим оним што се објави у издањима "Рингијер-Аксел Шпрингера", али сматра да то такође добро говори и о Влади Србије.

"Рингијер-Аксел Шпрингер" је највећа издавачка компанија у Србији, која издаје дневне листове "Блиц", "Ало" и "24 сата".



Оставите одговор