Премијерка: Имам пет савјетника, треба ми и шести

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да има пет савјетника, те да ће ускоро имати још једног, јер је то добра прилика за многе младе људе да знањем и ентузијазмом допринесу свему што жели да ради. "Намјеравам овим послом да се бавим довољно дуго да бих могла и њима да дам прилику да […]

понедељак, септембар 2, 2013 / 15:04

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да има пет савјетника, те да ће ускоро имати још једног, јер је то добра прилика за многе младе људе да знањем и ентузијазмом допринесу свему што жели да ради.

"Намјеравам овим послом да се бавим довољно дуго да бих могла и њима да дам прилику да покажу шта знају. Они су моја десна рука", рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци.

Она је додала да је уобичајено да када се људи баве послом којим се она бави, око себе имају своје сараднике.

"Највећи број сарадника превела сам из Министарства за економске односе и регионалну сарадњу, јер радим са њима низ година", појаснила је Цвијановићева.

Коментаришући спекулације о њеној смјени и одласку са мјеста премијера, Цвијановићева је рекла да не зна шта се помиње у јавности, јер се бави другим стварима, те да новинари треба да јој поставе то питање за који мјесец или да причекају и сами се увјере хоће ли од тога шта бити.



Оставите одговор