Нокиjа 515: Глупи телефон који сви желе

Из „Нокије“ стиже телефон конструисан oд алуминијума, који посједује „Горила скрин“ екран и батерију која се пуни на 38 дана.  Све то звучи савршено, али модел „515“ ради на 14 година старом оперативном систему и представља један од „најглупљих телефона“ на тржишту. Иако су смартфони у већини на великом броју тржишта, и даље постоји велики […]

понедељак, септембар 2, 2013 / 15:12

Из „Нокије“ стиже телефон конструисан oд алуминијума, који посједује „Горила скрин“ екран и батерију која се пуни на 38 дана.

 Све то звучи савршено, али модел „515“ ради на 14 година старом оперативном систему и представља један од „најглупљих телефона“ на тржишту.

Иако су смартфони у већини на великом броју тржишта, и даље постоји велики број људи који користе ове „обичне“ телефоне.

Већина оваквих телефона прави се само са једном идејом – да буду јефтини.

То значи да су направљени од пластике, имају лоше камере и „праисторијске“ екране. Међутим, „Нокијин 515 телефон“ је свој дизајн позајмио од модерних уређаја и намијењен је свима који желе квалитетан телефон, али не желе комплетан интернет у свом џепу.

Овај модел посједује и камеру од пет мегапиксела и дисплеј резолуције 320 пута 320 пиксела, а у себи чак нема ни ХТМЛ браузер.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *