Упознај Српску: Национална географија на наш начин

Желити да знате више о Републици Српској? Желите да је упознате на други начин? Имате намјеру да откријете Ваше окружење у новом свјетлу? Тим ријечима се најављује један занимљив пројекат којем овим путем желимо да пружимо подршку. Ријеч је о интернет сајту www.upoznajsrpsku.com, који ће ускоро кренути са радом. “Упознај Српску“ ће представљати природне и […]

понедељак, фебруар 25, 2013 / 08:35

Желити да знате више о Републици Српској? Желите да је упознате на други начин? Имате намјеру да откријете Ваше окружење у новом свјетлу?

Тим ријечима се најављује један занимљив пројекат којем овим путем желимо да пружимо подршку.

Ријеч је о интернет сајту www.upoznajsrpsku.com, који ће ускоро кренути са радом.

“Упознај Српску“ ће представљати природне и културне вриједности Републике Српске кроз популарне, информативне и занимљиве приче; водиће вас на фантастичне локалитете на којима нисте били или које не познајете на овај начин.

Мјеста и занимљивости из Српске, ћемо боље упознати не само кроз приче, већ и кроз низ сјајних фотографија, карата, снимака, чиме ће Српска коначно добити мјесто (ма макар и онлајн) на којем ће се визуелно промовисати на квалитетан начин.

Жеља аутора овог пројекта је да укључе посјетиоце у обогаћивање садржаја сајта, те апелују да им се јавите ако знате за неке занимљиве локалитете вашег краја и сматрате их неистраженим, а вриједним за презентовање.

Сајт је требао почети са радом 01.01.2013. године, али ће се то ипак десити за одређеним закашњењем.

С обзиром да екипу која ради на пројекту чини мала група ентузијаста која цјелокупне послове истраживања и презентовања простора Републике Српске и припреме сајта обавља сопственим снагама, ми на Фронталу разумијемо закашњење.

За сад, рад ових људи се може пратити на Фејсбук страници „Упознај Српску“.

Контактирати их можете на мејл: [email protected]

Како ће све то изгледати, најбоље можете видјети у приложеним фотографијама.
 0 КОМЕНТАРА

  1. Сјајно! Браво за идеју и срећно!

    Људи у Српској слабо знају каквим све љепотама располажемо и треба да се упознају.

    Причали смо овде о екскурзијама и потреби да дјеца бар у основним школама обилазе мјеста у Српској. Претпостављам да не располажемо неким смјештајним капацитетима, али вјероватно нешто може да се предузме.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *