Балотели у Милану, Бекам у Паризу!

До поноћи 31. јануара завршиће се прелазни рок у Енглеској, Шкотској, Аустрији, Белгији, Италији, Француској, Шпанији, Холандији, Грчкој, Турској и Португалу. Маруан Фелаини могао би да буде прва звијезда, али извјесно ће се још нешто забавно дестити током вечери. У Србији пажњу привлаче Којић, Лука, Максимовић, али још нема информација о успјешном трансферу. 17.40 Дејвид […]

четвртак, јануар 31, 2013 / 17:38

До поноћи 31. јануара завршиће се прелазни рок у Енглеској, Шкотској, Аустрији, Белгији, Италији, Француској, Шпанији, Холандији, Грчкој, Турској и Португалу.

Маруан Фелаини могао би да буде прва звијезда, али извјесно ће се још нешто забавно дестити током вечери. У Србији пажњу привлаче Којић, Лука, Максимовић, али још нема информација о успјешном трансферу.

17.40 Дејвид Бекам прошао је медицинске прегледа у Пари Сен Жермену. Новинари и даље чекају да почне прес конференција заказана још за 17:00 часова.

17.35 Трансфер Федерика Фација из Севиље у Зенит за 7 милиона евра пропао је играч није успио да постигне договор са руским тимом. Његов останак у Андалузији могао би да промени став Севиље у вези са понудом Евертона за Алвара Негреда (види 16.35).

16.54 Марио Балотели, чули сте већ за њега, већ првог дана у црвено-црном је затресао мрежу. Био је стријелац једног гола у пријатељском мечу Милана и локалне екипе Дарфо Боарио. Меч је завршен 10:0.

16.50 Дан када се затвара прелазни рок не би био забаван да у њему нема и прича са ивице реалности (видети под: Максимовић). Хитови дана су Дани Велбек, који ј виђе у близини неколико лигашких стадиона, Бени Мекарти, којег су у Јужној Африци питали да ли се враћа у Примеру, и Кирјакос Пападопулос, који је по писању једног данског табоида на путу из Шалкеа у Сендерјиске. Цео клуб из градића Обенро вреди отприлике колико је тржишна цена грчког репрезентативца.



Оставите одговор