Ђукановић: Пореде нас с погрешнима, ми смо као Монте Карло

Лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић оцијенио је да је погрешно упоређивати Црну Гору са било којом туристичком дестинацијом на Јадранској обали, већ да су њене предиспозиције да стане уз раме Сен Тропеу, Кану, Монте Карлу. Ђукановић је рекао да су поједини инвеститори на црногорском приморју запосјели врло ексклузивне локације и чекају боље вријеме да […]

субота, октобар 6, 2012 / 13:22

Лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић оцијенио је да је погрешно упоређивати Црну Гору са било којом туристичком дестинацијом на Јадранској обали, већ да су њене предиспозиције да стане уз раме Сен Тропеу, Кану, Монте Карлу.

Ђукановић је рекао да су поједини инвеститори на црногорском приморју запосјели врло ексклузивне локације и чекају боље вријеме да их продају, што није у интересу државе.

На изборном скупу ДПС-а у Котору, Ђукановић је рекао да се мора водити рачуна о интересима инвеститора, али постоје и одређени сегменти у којима се они и интереси државе не морају увијек подударити.

Плашим се да је честа ситуација и у Котору и на Црногорском приморју да су одређени инвеститори запосјели врло ексклузивне дијелове и чекају боље вријеме да те своје локације продају.

То није интерес државе, јер док они чекају, а не граде хотеле, троше наше вријеме, навео је лидер ДПС-а.

Ђукановић је изразио увјерење у побједу владајуће коалиције на изборима 14. октобра, назвавши опозицију политичким циркусом са клептоманским амбицијама, преносе подгорички медији.



Оставите одговор