Радмановић: СНСД ће бити пресудан фактор и у Бијељини

Предсједник Извршног одбора СНСД-а Небојша Радмановић изјавио је вечерас на предизборној трибини у Бијељини да је Семберији потребна промјена како би постала дио моћне и јаке власти СНСД-а која се придржава обећања. "СНСД је политичка екипа без које се ништа не може урадити у Републици Српској ни у БиХ. Цијене нас у региону, имамо власт […]

недеља, септембар 30, 2012 / 08:22

Предсједник Извршног одбора СНСД-а Небојша Радмановић изјавио је вечерас на предизборној трибини у Бијељини да је Семберији потребна промјена како би постала дио моћне и јаке власти СНСД-а која се придржава обећања.

"СНСД је политичка екипа без које се ништа не може урадити у Републици Српској ни у БиХ. Цијене нас у региону, имамо власт у скоро 40 општина Српске и вријеме је да СНСД донесе промјене и у Бијељини", рекао је Радмановић.

Он је поручио да народ Семберије заслужује бољу власт од ове коју има 22 године и затражио од бирача мандат у коме ће СНСД показати како треба да изгледа други град по снази у Републици Српској.

"Од Требиња до Новог Града СНСД навија за Бијељину и за изборну побједу кандидата Мирослава Миловановића за градоначелника", поручио је Радмановић.

Он је подсјетио да је СНСД 2006. године преузео власт у Републици Српској из које су дотада исисана готова сва овлаштења и да је одлучно зауставио тај разарајући процес.

"Отишли смо у Сарајево и рекли – Република Српска је наша земља и не дамо ништа што јој припада. То је јака екипа СНСД-а и Милорада Додика у којој је и Миловановић", закључио је Радмановић.

Кандидат СНСД за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић позвао је народ Семберије да напокон изгласа промјене у Бијељини и да се потврди изборна побједа СНСД-а на општим изборима 2010. године.

"СНСД је најјача политичка партија у Републици Српској и кључни фактор у БиХ. То СНСД мора да буде и у Бијељини како би овај град имао будућност", рекао је Миловановић.



Оставите одговор