Ждралом против ждријела

У пређашње свршеним временима, када сам овдје на Фронталу и ја јуришао на изборне вјетрењаче, највише су ме кињили витезови округлих столова, односно припадници новоизграђеног система НВО и ДСЗ. Којима није било довољна моја,до краја поједностављена теза да неваљалу власт треба једноставно замијенити, већ су за реализацију поменуте идеје од мене захтијевали програме, елаборате, студије […]

петак, јул 13, 2012 / 09:30

У пређашње свршеним временима, када сам овдје на Фронталу и ја јуришао на изборне вјетрењаче, највише су ме кињили витезови округлих столова, односно припадници новоизграђеног система НВО и ДСЗ.

Којима није било довољна моја,до краја поједностављена теза да неваљалу власт треба једноставно замијенити, већ су за реализацију поменуте идеје од мене захтијевали програме, елаборате, студије изводљивости, пројекте и сличне модерне пиздарије, које би ми, је ли, биле неопходне на збору бирача у, рецимо, Крминама.

И који су ми непрестано замјерали што нисам у стању да тамо у Крминама изведем и одговарајући "перформанс" од којег би ондашња "раја" почела да се жари и пали…

Зато сам са нескривеним одушевљењем дочекао појаву да се са Пициним парком идентификовало чак шеснаест "невладинића", са којима бих чак и ја,папак, тада врло радо облатио ципеле, само да сам био у стању да исте обујем.

Да коначно научим, и кроз праксу провјерим како се то ради, да не бих остао у блаженом ми незнању.

Но, иако се моја фаца тамо није појавила и остварила право на првоборачки статус, путем Фејсбука сам у међувремену дошао до драгоцјених сазнања и вјештина које нисам знао својевремено примјенити на својеглаве и конзервативне радикале.

Јер, гдје би нам сада био крај, само да смо усвојили програм према којем нам нико, ама баш нико под капом небеском не ваља, и да ћемо зато на октобарским изборима гласати за…за,овај…за сада не знамо баш кога… ал’ ваљда ћемо до тада нешто смислити,или ће нам бити поручено…

Их, само да смо се и ми којим случајем сјетили да на Кастелу играмо "леденог чиче"…они из Општине би се заледили од стра`а, и сами себи показали "чија мајка црвену вуну преде"…

А тек да смо знали оне чувене мудрости из Калиновика…видјели би они још тада како се калио челик, а не да ми "калирамо" на изборима…

Или да смо у Крминама направили хиљаду оригами ждралова, који би засигурно исциједили сузу за старим `растом чак и онима који преферирају печеног нераста на предизборним оргијама на којима би се ждрало и пило…

Зајебали смо се и што смо изигравали неке нове радикале, умјесто да, према очекивањима, звиждимо на изложбама, позоришним и сличним "ивентима" на којима се појављивао политички нам душманин…

И ко нам је,брате, крив што смо тада, умјесто разних НВО пројект-менаџера, аналитичара, фри-ленсера и њихових хонорараца, око себе окупљали све саме "левате" и физикалце који баш сваког дана морају да раде у зноју лица свог, па зато и нису имали времена за наше "перформансе".

Али и који се никада не би спрдали са заставом, двоглавим орлом и другим симболима Српске, и од којих би то требао да научи свако ко има претензије да буде "незаобилазан фактор" овог, каквог нам таквог друштва.

Човјек се учи док је жив, на својим и туђим грешкама.

А ја сам, за свог живота и преко својих леђа,између осталога научио и то да би била грешка гласати за концепте граЏанског друштва или неке друге, превазиђене ствари.

Зато ћу гласати за Дражена и независну листу. Ем што сматрам да сам их на то и ја малчице, кроз своје текстове, индиректно наговарао, ем што сматрам да су они пионири једног нормалног, ни владиног ни невладиног пројекта, који подразумијева и коначан нестанак страначких и других нудигуза, крпеља и сличних им штеточина, а посебно на оним тамо изборима који нам слиједе послије ових пробних.

А до тада, Дражену енд компанији срећне све ране које им у међувремену нанесу пријатељи, комшилук, па чак и родбина, те остали који су до сада били вазда спремни да им опросте све, осим било какве афирмације.



0 КОМЕНТАРА

  1. Ако сам добро разумјела, аутор је радикал.

    Који никако да прежали дебакл од прије двије године.

    Па онда, зарад лијечења својих фрустрација, Шетачима приписује нешто што није истина и своју жуч просипа по људима који то нису заслужили.

    Чуј, 16 невладинића. Заборавио је споменути посланике СДС и ПДП.

    Ајде Редакцијо, почните објављивати текстове људи који стварно учествују у шетњи.На примјер, пошаљите уредника Симића да дође један дан – он је био прва два дана, усликао се и ћао нема више.

  2. Nije ista priča u Krminama i na frontalu… i ne treba da bude. Na frontalu svoj proizvod, svoju politiku, prodaješ ljudima koji imaju vremena i koji vole da ponekad nešto kratko pročitati. Vole da imaju svoj stav i vole da ga iznose. Po pravilu mi smo ti palamudžije bez muda.

    Ekipa na Krminama je drugačija i njima svoj proizvod moraš ga drugačije prodavati. Isto tako i šetači – svoj proizvod prodaju najbolje što mogu. Nema tu ništa sporno i što je najvažnije – niste smrtna konkurencija pa da podmećete jedni drugima.

    Mada, vidim ja šta ti radiš – zavađaš nam šetače sa nezavisnom listom a oni su ti prirodni koalicioni partneri. 😀

  3. nika, 13.07.2012. 10:58:24

    ово што си ти просула је жуч.. ти се превише дружиш са тим шетачима, па си покупила те тонове са њиховог зида. гомила болесника, са све пухалом, дакићем и оним педофилчином, како ли се већ зове..

    „Mi smo sadasnjost i buducnost ovog grada. Davidovic i ostala klapa su proslost a mnogi moji poznanici koje ne vidjam na setnjama nisu ni prasina na tabli na kojoj su duborezom ispisana nasa imena!!!„

    ето, они нису ни прашина, а дакић дуборезом исписан на табли.. 😀 сад да ти ниси инфицирана, ово би ти било довољно да видиш колико је давид у праву.

  4. Веља Сикирица, 13.07.2012. 16:05:23

    Искрено да ти кажем, нисам те пуно разумјела.
    Не знам на шта мислиш када спомињеш зид – ако мислиш на фејсбук – ја ти фејсбук не користим.

    Ово са прашином и Давидовићем…то ништа не разумијем.

    Даље, нисам баш сигурна да је моје дружење са Шетачима утјецало на то да мијењам своје ставове о било чему. Осим тога, тамо сам упознала неколико људи са којима ћу се сигурно дружити и кад ова прича буде давно завршена, и чије пријатељство мене, као људско биће, може само оплеменити.

    Сад опет понављам, мада то нерадо чиним: међу Шетачима има различитих људи, и то је сасвим нормално: има и владинића и невладинића, и приватника, и радника, и послодаваца, и незапослених, и студената, и професора, и асистената, и лијевих, и десних, и радикалних и либералних, и домаћих и страних, и ћелавих и чупавих, и чланова којекаквих партија и нечланова….. и ја, али ЗАИСТА, не видим по чему је то проблем.
    Можда су теби проблем невладинићи. Некоме другом проблем могу бити десни. Некоме трећем нешто треће.
    Али, хајде, пробај скупити групу од 5 људи са потпуно истим ставовима о баш свему – нећеш успјети.

    Ако је твоја поента да ће неки невладинићи злоупотријебити Шетаче, онда мени као директном учеснику, дозволи да имам право да за сада мислим да то није тако. И да ћу, када се у то лично увјерим, и ако то буде против неких мојих ставова, из те приче изаћи.

    И за крај, мислим да исправан став о овоме можеш стећи једино када се лично у то увјериш. А не преко фејсбука. Кам среће да сви они што се тамо дописују и дођу у шетњу.

    Ух, баш сам се расписала.

  5. Хвала Вам, Синиша, на отвореној подршци. Посебно на овој задњој реченици. Ништа ме не може изненадити и немам нека велика очекивања од ближњих својих. Морам признати да сте имали утицај на мене да не одустајем у тренуцима кад бих се колебао да ли да идемо с овом листом. Реално, трошим властити новац и драгоцјено вријеме улазећи у утакмицу у којој не побјеђују најбољи, али темперамент ми не дозвољава да више трпим, да не покушам нешто. Ако ништа, бар ћемо сутра властитој дјеци моћи погледати у очи и рећи „Извини што сам Те направио у Њемачкој, покушао сам нешто у отаџбини да промјеним, али није ишло“ или „Извини, сине, што сам Те направио у овој ‘проклетој авлији’, стари је хтио да живиш у нормалном друштву, али није успио“. ако уђе бар један од нас, биће то мој лични успјех, а вјерујем да имамо много већи потенцијал. Гледам вечерас, ПДП је 2008. са мање од 9000 гласова добио 5 одборника.

    Мислим да наша предност јесте што нисмо ни владини ни невладини, чак немамо ни ауторитета унутар листе, што нас чини слободним.

    Велики поздрав!

  6. Што се тиче „невладинића“, мислим да већина није добро разумјела шта је г-дин Давидовић желио рећи.
    Вјероватно да је неким људима сметало да стану раме уз раме с десничаром у смјени лоше власти.
    Мислим да су те подјеле велика грешка. Данијел је у једном тексту написао да су нама потреби ПОШТЕНИ ЉУДИ, и то је онај најмањи заједнички називник око кога се требамо ујединити, јер је овдје у питању криминал и корупција на нивоу града. Јасно је да имамо различите мотиве, али нико ми не смета у друштву на протестима против лоповлука. Постоје тумачења да овако нешто одговара појединим „невладинићима“ да своје постоје оправдају финансијерима. Али без обзира, ништа боље нисам понудио, па цијеним оно што раде они који су неформалне вође ових протеста. Морам рећи да сам тамо видио много сјаних људи, који немају никаквог личног интереса, који можда угрожавају своје позиције у фирмама гдје су запослени, док људи из НВО сектора немају шта изгубити и имају конфор да им није угрожена егзистенција супротстављањем властима.
    Мада су ме режимске новине окарактерисале као „вођу протеста“, желим да нашу причу везану за изборе дистанцирам од ове приче око парка, мада су ми исти мотиви изласка на изборе као и они због који сам облатњавио ципеле (и нисам папак). Не долазим тамо ради некога ко је то организовао, већ да се као грађанин супротставим бахатости и организованом криминалу и корупцији. И управо ми је било дивно видјети то што сам ја назвао „симбиозом Попа Ђујића и Соње Бисерко“, да се људи, идеолошки потпуно различити, уједињују против криминала, бахатости, насиља над градом и грађанима. Свјестан сам да ту има оних који нашу отаџбину називају „шумска“, за шта бих ја слао на робију. Баш је једна особа која се дивила прекречењу наводних „клерофшистичких симбола“ (а ради се о географској карти Српске и Космета) одиграла значајну улогу у акцији спречавања сјече дрвореда у Росуљама. Мислим да ову борбу за град треба водити без обзира на идеолошке разлике, али нисам сигуран да би поново г-дин Давидовић био прихватљив таквим персонама у тој борби. Отуд оправдавам у потпуности питања која овдје поставља.

  7. Синиша,

    Разумијем шта си хтио рећи, али си требао додати да је овај протест (шетња) пропао. Циљ сваког протеста је да сваки дан постаје све масовнији. Уколико уђе у колотечину он постаје сам себи сврха.

    Такав протест (шетњу) су Срби имали 1996/97. Кренула је мала група на челу са Вуком и Ђинђићем и то је нарасло до милион људи. Циљ је био племенит. Одбрана воље народа. А онда се упетљала ситна политика и све је отишло у супортном правцу. Једна група људи предвођена Чедом Јовановићем је још мјесецима послије правила шетње. Њих су звали “Чувари ватре“. Ко се њих још сјећа?

    Тако је и овдје. Умијешала се ситна политика и због тога је протест пропао (нека се чуварица ватре Ника не љути због ове констатације). Први који су умијешали политику је ова листа за коју ћеш ти гласати. Касније се укључио мој омиљени политичар Стевандић (уништитељ СДС-а) и прва лопата Бањалуке Бореновић, који се није могао изборити са управницом дјечијег вртића, а хоће да предводи народ против ових ајкула.

    Сви су они овај протест покушали искористити и буди срећан што тамо ниси учестовао. Једног дана ће то бити добар политички капитал.

    Зајебан је ово народ. Гледа те у очи, хвали твоје идеје, обећава гласове, а кад дођу избори гласа управо за оне против којих си им ти причао.

  8. Симо Пјетлић алиас Софроније Легхорн као да је дописник Гласа с Ђокиног Торња, па је све двогледом видио. :D:D:D Или му је Којот вон Драсковитз пребацио мало жутог и белог.

    http://www.youtube.com/watch?v=K55t0FF_IFQ&feature=relmfu

    Има ли ситније политике од СПО у РС? Чисто сумњам да га и госпа Кока подржава. А најгоре му је што никако не може да нас спријечи да злоупотријебимо протест и све људе који тамо долазе. Већина ће гласати за независну листу „Сви за Бањалуку“. :D:D:D Након Пјетлићевог коментара имам озбиљна страховања да г-дин Давидовић неће гласати за мене. Одох вечерас на протесте да „уберем“ још који глас. Мене је глас Српске прогласио вођом протеста и сад ме људи код Храста гледају с респектом. B-) Нису ми могли бољу рекламу направити.

    Синоћ сам био сигуран да ће г-дин Давидовић гласати за НЛ, али јутрос сам схватио колико сам наиван, горе него гласачи вон Драсковитза, кад су му повјеровали да је српски националиста и да није амерички коњушар. Од јутрос сам увјерен да ће г-дин Давидовић гласати за СНСД. За Ању је то сигурно. она поштује традицију. 😉

  9. Јеси ли ти Дражене способан отрпити критику речену пристојним језиком? Ја сам само констатовао да су политичари покушали искористити грађански протест у своје сврхе. И ти си један од њих. По којој логици Стевандића и Бореновића треба сматрати политичарима, а тебе не треба. И ти си се кандидовао.

    А ти ударио по Вуку Драшковићу…
    А кад ти ја одговорим непријатним ријечником као што је твој онда се претвараш у Чворовића и трчиш да се тужиш полицији и Регулационој агенцији.

    Ако си способан цивилизовано комуницирати огдовори ми на питање:
    – Којег кандидата за градоначелника ће подржати твоја листа?

  10. O koliko vam je trebalo da nadođete?I vidim da neki još nisu nadošli.Džaba im govoriti.Sve je politika.Svako voli da se očeše o tuđu muku.Često sam po terenu pa me nema da napišem koju,al je zato tu moj brat Sikirica.Što on kaže ja potpišem.Samo priznajem sirotinji iskrene namjere.Ovi drugi gledaju svoje interese.Kad se ide u revoluciju onda na čelo stane mudonja a ne brkate žene da daju kuranfile žbirovima.Samo žene tamo uvažavam jer imaju veća muda no mužjaci.Kad je seks onda se uđe unutra a od draženja nema salameta.Ne može predigra do unedogled.Svak hoće da bude heroj ulice a da ne uprlja svečane bele košulje.Priznajem samo krv,suze i znoj.
    Ja sam davno vam govorio da se ne može seka Persa obračunati s komunjarama a vi ne slušate.Samo agresivna desnica može otjerati komunjare.Isti ovi su pokušali da pokupe poene i na Građišu i sad se sjetih da sam komentarisao.

    Једите код Џоа, 23.09.2011. 13:59:14 [14841]
    Требамо сви подржати ову дјецу,јер им је украдено и дјетињство и будућност.Нека се бар играју док још нису свјесни гдје живе.Оно што је тужно јесте покушај злоупотребе ове дјеце у политичке сврхе од стране оних који нису способни да стану на чело револуције,а имали су неколико смијешних покушаја.Тако су састанак о акцији везано за овај проблем прије неколико вечери договарили дебели паразит,шеф једног латиничног портала,Дувало,Мочевићев посилни,стручњак за све и свашта и један налик на Вудија Алена у улози дворске луде у филму „Шве што сте oдувијек жељели да знате о сексу,али нисте смјели да питате“ или на Харија Потера заробљеног у тијело одраслог човјека,стручњак за екологију.Циљ је био да се овај проблем дјеце искористи за дизање бунта,организовање протеста.Не би то био проблем да су људи компетентни,али су сва тројица на сиси страних фондација,и без новца из иноземства не би имали ухљебљење,а нико за њих не би знао.Овако су сви јако добро уновчили свој активизам.Зато им мало ко придаје пажње,а било би добро да формирају странку и изађу на локалне изборе и провјере своју снагу,а не преко дјеце до славе.Мислим већ знају како је прошла Наша странка,њима најмилија,у коју су исто упумпани новци споља.Слично је и са њима сродном и блиском Оштром нулом која позива народ да се придружи протестима инвалида за неколико дана.Сјећамо се њиховог дебакла када су преузели организацију протеста од још једног дјетета, занесеног револуционара Филиповића,када су појачани управо људима из Наше странке,прерушеним у неку организацију.Оштра нула се такође финансира од страних донација.Пустите дјецу и инвалиде да се боре за своја права и људи ће их подржати.Ако нањуше вас а педесет посто вас су будале,само ћете упропастити борбу за права.Сисајте Џорџову сису и даље,а оставите дјецу и инвалиде да воде своју борбу,јер је искрена.

  11. Симо П. Ороз, 14.07.2012. 14:29:49

    Пјетлићу, знам ја људски с људима, али ти овдје најчешће наступаш као провокатор. Имам ја опцију и да се на други начин обрачунам са таквима, али бирам законски прописана средства. Ако закаже државни апарат, онда правду преузимам у своје руке. Углавном, ником не дозвољавам да анонимно пљује по мом имену, да ми подваљује.

    Својим грађанским активизмом, писањем под властитим именом овдје на Фронталу и на фејсбуку, жртвујем много тога. А имам прилику да ћутим и добијем много више. Имао сам шансу да уђем у неке партије. Опредјелио сам се за тежи, али часнији пут. Моја „борба“ је почела далеко раније од ових протеста и не знам на који начин сам га искористио у своје сврхе. Осим што те глас Српске увјерио да је тако и што злонамјерно подваљујеш.

    Можда људи попут тебе, који су јавно подржавали бахатог вожда, који прије неколико вечери рече да је цијела Српска његова, не могу да схвате да је неком битнији образ од новчаника. И поред толико лопова и нудигуза у овом друштву, ти си се окомио на мене. А никад ниси прозвао тог коме се дивиш зашто се бавио бизнисом у вријеме док је мој отац био на првој линији одране отаџбине, зашто је склонио своју дјецу у Беогад, док сам ја учио уз свијећу, зашто се успротивио закону о поријеклу имовине, зашто задужује нерођену дјецу да би преживио у политици још неки мјесец,… ЗАШТО? ЗАШТО? ЗАШТО?
    Пјетлићу, ја сам одрастао уз часне и поштене људе, који су живјели од свог рада. Не дозвољавам анонимним будалама да ме блате по интернету.

    Политика би требала бити најчаснија професија. Сваком изабраном појединцу треба да је част да је изабран вољом свог народа, да може да му служи. Нажалост, генерације комунистичких рецидива у неокапиталистичком плашту, створили су представу о политици, као једној нечасној области. Управо због перцепције политике као нечег прљавог, честити људи бјеже од исте. али тиме дају шансу шљаму да им одлучује о животима. Сваки човјек треба да буде оно што називамо „зоон политикон“, да му се управо не би дешавало ово што се нама дешава. Мој политички ангажман је бунт против лоповлука, јер нисам толики мазохиста да аплаудирам оном ко ми завлачи руку у џеп и задужује ме неколико генерација зато што није способан да ништа створи. Можете ли ви да схватите да постоје људи који виде и неколико година унапријед, који су свјесни да је егистенција овог народа угрожена. Нормалан човјек има нагон за преживљавањем и бори се за опстанак. А наш народ је угрожен, јер повјериоци могу сутра да нам узму сва природна богатства, а становништво стари и сутра нећемо имати људе који ће дићи ово друштво из пепела. Видим да си се препао да ћу успјети и такви су ми мотив да се борим. Ето, небитно, можда лично нећу проћи, али сам закувао причу из које ће Бањалука први пут добити независног одборника. Ако мислиш да нам промјене не требају, нико ти не брани аплаудираш актуелној власти. Али зар те није срамота да пљујеш по људима о којима ништа не знаш, да их прозиваш као да су највећи криминалци?

    Што се тиче Регулаторне агенције, ја „се не тужим“, већ сам пријавио тебе, Тешановића и Чукеранца за клевету и пријетње. Чукеранца сам пронашао прије него полиција. Сада чекам већ дуго одговор тужилаштва, а онда ћу ићи приватним тужбама, јер ми одговара да из ваших новаца финансирам своју кампању. Искористио сам своја законска права, а то вам је боље, него да сам преузео правду у своје руке. Не заборави да сам ја овдје изложен својим именом, а да сте ви кукавице које се крију. Дођи, па ми у фацу реци то што мислиш!

    За кандидата ћу ти одговарити кад се овдје јавно представиш. Или да те ја представљам. А нашао сам ти ИП адресу. B-)

  12. Џо, никад не треба генерализовати. И међу владиним и невладиним има и оваквих и онаквих. Лично познајем многе од тих људи и знам да су неки искрени родољуби и поштени људи. Нису на тим протестима 3-4 човјека, која Ти не сједају, већ много више људи. За многе од њих знам да су честити, дивни млади људи. Како Ника рече, не треба никоме дозволити да сутра приватизује ове протесте, да искористи људе, с обзиром да сада нико нема храбрости да стане на чело. Ово нису приватни протести, а свако има шансу да стане на чело, ако мисли да може боље. Идем тамо због себе и дјеце овог града, а не трпим никакве ауторитете, нити ми треба вођа. Лијепо је да се људи мало друже на отвореном, да изађу ван, да се склоне од рачунара.

  13. “Пјетлићу, знам ја људски с људима, али ти овдје најчешће наступаш као провокатор.“

    За тебе је провокатор свако ко има своје мишљење, а различито од твога.

    “Ако закаже државни апарат, онда правду преузимам у своје руке“

    Изгледа да ти умјесто правде чешће у руке узимаш неку другу ствар.

    “Моја „борба“ је почела далеко раније од ових протеста и не знам на који начин сам га искористио у своје сврхе“

    Па то ти ја упорно и говорим. Ја сам још одавно упозорио да ти користиш Фронтал и све постало за личну промоцију. Тако си и искористио и протесте.

    “Можда људи попут тебе, који су јавно подржавали бахатог вожда“

    Када видим ко му се нуди за алтернативу, морам га подржати.

    “И поред толико лопова и нудигуза у овом друштву, ти си се окомио на мене.“

    Ја се нисам окомио на тебе. Ти мени пријетиш, а не ја теби. Ја тебе само критикујем.

    “Управо због перцепције политике као нечег прљавог, честити људи бјеже од исте. али тиме дају шансу шљаму да им одлучује о животима.“

    Видим да ти је јасно зашто се ја противим да неки људи дођу на било какву власт.

    “Видим да си се препао да ћу успјети и такви су ми мотив да се борим.“

    Баааш сам се препао, сав дрхтим.

    “А нашао сам ти ИП адресу.“

    Опет гураш Фронтал у проблем.

  14. Симо Пјетлић, 14.07.2012. 16:34:09

    Ако ме фино и културно замолиш, одговорићу!

    Видиш, ово је само један од постова http://img213.imageshack.us/img213/4981/simopjetli.jpg (а овај си поставио испод мог ауторског текста), због којег бих Те могао тужити и твојим новцем финансирати кампању. Фронтал нема никакве проблеме, јер је Тужилаштво РС изузело материјал, али би ти могао платити за недолично понашање. Чак и г-дин Јеринић подржава такав наступ према будалама који скривени иза тастатуре пљују по људима, пријете и вријеђају. Мојим стопама сада иду глас српске и НН.

  15. nika, 13.07.2012. 17:14:51

    ја баш волим кад се људи распишу. него, проблем је што људи мисле да је њихово право да све разумију и што је још горе, да остали треба да им се обраћају на начин који они разумију.

    откуд ти знаш да било шта од тог што сам ја написао уопште има неког смисла?

    😀

    поента је (сад, као, јел) шетачи и снсд су иста екипа 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=5TGIwt71ISw&feature=related

  16. То је то, нема шта. Све по договору екипе. Сада иде друга епизода у којој би народ требао да почне да брани власт од ових ликова, запаво већ је почео. Добили су савршену тему за предизборну кампању, односно договорили су је.

  17. Веља и Ања

    Можете ли нам појаснити мало о чему се ради? Можда нисмо упућени. Лично не вјерујем да нпр. браћа Дакић имају било какве везе са СНСД-ом, као и да би сама власт ово испровоцирала, јер нису сигурни да ли би ситуација могла да измакне контроли. Јасно ми је да Вам се не свиђају ликови, јер су идеолошки најближи Чедином ЛДП-у, али дајте неке аргументе! Колико ја видим, власт постаје нервозна.

  18. Имамо ми и алтернативу, „шетаче у сјенци“ на групи „БЕТОН ЈЕ НАШ“, па ко воли, нека се придружи очувању бетона, који се нпр. на Тргу Крајине распада. Још су рекли рушити „Палас“ на скупо плаћене плочице. То морамо спријечити, ако и поднијети петицију градским маћехама да склоне онај транспарент с „Паласа“, који онемогућава туристима из Швецке да виде сјајну бетонску конструкцију.

    БЕТОН ЈЕ НАШ!

    http://www.facebook.com/groups/277019639072616/

  19. Веља Сикирица, 15.07.2012. 11:59:54

    Прво што ми је пало на памет јесте да си хаковао мој рачунар (ако се то тако каже).
    Да ниси случајно медиј или нешто слично?
    Ти си мени сумњив од самог почетка, знаш ти то.
    B-)

    Хвала ти.

Оставите одговор